Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 - 10:39

2
اسفند
پلوی گل كلم

پلوی گل كلم

ابتدا، در تابه‌ی مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید. آن‌گاه گل‌كلم، رب گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل، گوشت و جعفری را بیفزائید و تفت دهید. حالا به میزان لازم آب اضافه كنید تا مواد بپزد و آب آن كاملاً كشیده شود.

سيما باشی زاده

 

مواد لازم برای 6- 8 نفر

 

روغن مایع                        60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

پیاز خردكرده                     2 عدد

سیر له كرده                    2 حبه

گل كلم خردكرده              1 بوته (متوسط)

رب گوجه‌فرنگی                 3 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل                     به میزان لازم

گوشت چرخكرده              300 گرم

جعفری ریز خردكرده          3 قاشق سوپخوری

برنج                             400 گرم

روش تهیه

ابتدا، در تابه‌ی مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید. آن‌گاه گل‌كلم، رب گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل، گوشت و جعفری را بیفزائید و تفت دهید. حالا به میزان لازم آب اضافه كنید تا مواد بپزد و آب آن كاملاً كشیده شود.

اكنون برنج را به صورت كته آماده كنید و در اواخر پخت كه آب برنج كشیده شد، در وسط آن حفره‌ای ایجاد كنید و مایه‌ی فراهم كرده را در آن بریزید، رویش را با مقداری از برنج بپوشانید و دم كنید. در اواخر پخت در صورت لزوم كمی روغن یا كره‌ی آب كرده روی پلو بدهید و آن را برای پذیرایی در دیس مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: پلوی گل کلم، طرز تهیه گل کلم پلو، روش پخت گل کلم پلو، طرز پخت گل کلم پلو، طرز تهیه ی گل کلم پلو، گل كلم پلـو، روش تهیه گل کلم پلو، طرز تهیه کلم پلو تعداد بازديد: 1392 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز