سيما باشی زاده
مواد لازم برای 6- 8 نفر
روغن مایع 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
پیاز خردكرده 2 عدد
سیر له كرده 2 حبه
گل كلم خردكرده 1 بوته (متوسط)
رب گوجهفرنگی 3 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
گوشت چرخكرده 300 گرم
جعفری ریز خردكرده 3 قاشق سوپخوری
برنج 400 گرم
روش تهیه
ابتدا، در تابهی مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید. آنگاه گلكلم، رب گوجهفرنگی، نمك، فلفل، گوشت و جعفری را بیفزائید و تفت دهید. حالا به میزان لازم آب اضافه كنید تا مواد بپزد و آب آن كاملاً كشیده شود.
اكنون برنج را به صورت كته آماده كنید و در اواخر پخت كه آب برنج كشیده شد، در وسط آن حفرهای ایجاد كنید و مایهی فراهم كرده را در آن بریزید، رویش را با مقداری از برنج بپوشانید و دم كنید. در اواخر پخت در صورت لزوم كمی روغن یا كرهی آب كرده روی پلو بدهید و آن را برای پذیرایی در دیس مناسبی بكشید.