Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:55

2
اسفند
برّه پلو

برّه پلو

برنج را بخیسانید و بعد در آبكش بریزید. آن‌گاه در قابلمه‌ی مناسبی، روغن بریزید. گوشت و پیاز را سرخ كنید، برنج و خلال بادام را بیفزائید و 5 دقیقه‌ی دیگر، تفت دهید. حالا ادویه، فلفل‌ها و كشمش را اضافه كنید و تفت دهید.

سيما باشی زاده

 

مواد لازم برای 4- 6 نفر

برنج                                   2 پیمانه

روغن مایع                             به میزان لازم

گوشت بره‌ی خردكرده            250 گرم

پیاز خردكرده                        3 عدد

خلال بادام                           60 گرم

ادویه‌ی پلویی                        5/1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه                           1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز                           1 قاشق چایخوری

كشمش                             60 گرم

جعفری خردكرده                   2 قاشق سوپخوری

پودر مریم‌گلی                       1 قاشق چایخوری

آب گوشت                           4 پیمانه

نمك                                   به میزان لازم

روش تهیه

برنج را بخیسانید و بعد در آبكش بریزید. آن‌گاه در قابلمه‌ی مناسبی، روغن بریزید. گوشت و پیاز را سرخ كنید، برنج و خلال بادام را بیفزائید و 5 دقیقه‌ی دیگر، تفت دهید. حالا ادویه، فلفل‌ها و كشمش را اضافه كنید و تفت دهید.

سپس جعفری و مریم‌گلی را بیفزائید و بعد آب گوشت و نمك را اضافه كنید و بگذارید بپزد و آبش، كشیده شود. اینك پلو را به مدت 20 دقیقه دم كنید و بعد برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: بره پلو، غذاهای محلی، طرز تهیه بره پلو، طرز پخت بره پلو، مواد لازم برای بره پلو، دستور پخت بره پلو، روش پخت به پلو تعداد بازديد: 750 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز