سيما باشی زاده
مواد لازم برای 4- 6 نفر
برنج 2 پیمانه
روغن مایع به میزان لازم
گوشت برهی خردكرده 250 گرم
پیاز خردكرده 3 عدد
خلال بادام 60 گرم
ادویهی پلویی 5/1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
كشمش 60 گرم
جعفری خردكرده 2 قاشق سوپخوری
پودر مریمگلی 1 قاشق چایخوری
آب گوشت 4 پیمانه
نمك به میزان لازم
روش تهیه
برنج را بخیسانید و بعد در آبكش بریزید. آنگاه در قابلمهی مناسبی، روغن بریزید. گوشت و پیاز را سرخ كنید، برنج و خلال بادام را بیفزائید و 5 دقیقهی دیگر، تفت دهید. حالا ادویه، فلفلها و كشمش را اضافه كنید و تفت دهید.
سپس جعفری و مریمگلی را بیفزائید و بعد آب گوشت و نمك را اضافه كنید و بگذارید بپزد و آبش، كشیده شود. اینك پلو را به مدت 20 دقیقه دم كنید و بعد برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.