Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 01:02

2
اسفند
قابلی پلو

قابلی پلو

برنج را آبكش كنید. شكر و آب را روی حرارت بگذارید و كارامل كنید. آن‌گاه مرغ را همراه با نمك، فلفل، زردچوبه و پیاز بپزید. سپس هویج، كشمش، پودر هل و رازیانه را در 2 قاشق سوپخوری روغن سرخ كنید.

سيما باشی زاده

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

برنج                                 400 گرم

شكر                                یك‌دوم پیمانه

آب                                   یك‌چهارم پیمانه

مرغ                                 300 گرم

زردچوبه، نمك و فلفل             به میزان لازم

پیاز خردكرده                       1 عدد

هویج رنده‌كرده                    500 گرم

كشمش                            200 گرم

پودر هل                             1 قاشق سوپخوری

رازیانه                               1 قاشق چایخوری

روغن مایع                          به میزان لازم

خلال بادام                         100 گرم

خلال پسته                        100 گرم

زعفران حل كرده                   3 قاشق سوپخوری

روش تهیه

برنج را آبكش كنید. شكر و آب را روی حرارت بگذارید و كارامل كنید. آن‌گاه مرغ را همراه با نمك، فلفل، زردچوبه و پیاز بپزید. سپس هویج، كشمش، پودر هل و رازیانه را در 2 قاشق سوپخوری روغن سرخ كنید.

آن‌گاه در قابلمه‌ی مناسبی، مرغ و برنج را لابه‌لای هم، قرار دهید و آن را دم كنید. در اواخر دم كشیدن پلو، كارامل را روی پلو بدهید و خلال بادام و خلال پسته را كنار پلو، بریزید. اكنون مخلوط هویج و كشمش را با پلو مخلوط كنید و آن را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید و رویش را با برنج زعفرانی بیارائید.

 

برچسب ها: غذای سنتی، طرز تهيه قابلی پلو، قابلى پلو، طرز پخت قابلی پلو، مواد مورد نیاز قابلی پلو، طرز تهیه خلال روی قابلی پلو تعداد بازديد: 2485 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز