سيما باشی زاده
مواد لازم برای 4-6 نفر
برنج 400 گرم
شكر یكدوم پیمانه
آب یكچهارم پیمانه
مرغ 300 گرم
زردچوبه، نمك و فلفل به میزان لازم
پیاز خردكرده 1 عدد
هویج رندهكرده 500 گرم
كشمش 200 گرم
پودر هل 1 قاشق سوپخوری
رازیانه 1 قاشق چایخوری
روغن مایع به میزان لازم
خلال بادام 100 گرم
خلال پسته 100 گرم
زعفران حل كرده 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه
برنج را آبكش كنید. شكر و آب را روی حرارت بگذارید و كارامل كنید. آنگاه مرغ را همراه با نمك، فلفل، زردچوبه و پیاز بپزید. سپس هویج، كشمش، پودر هل و رازیانه را در 2 قاشق سوپخوری روغن سرخ كنید.
آنگاه در قابلمهی مناسبی، مرغ و برنج را لابهلای هم، قرار دهید و آن را دم كنید. در اواخر دم كشیدن پلو، كارامل را روی پلو بدهید و خلال بادام و خلال پسته را كنار پلو، بریزید. اكنون مخلوط هویج و كشمش را با پلو مخلوط كنید و آن را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید و رویش را با برنج زعفرانی بیارائید.