سيما باشی زاده
مواد لازم برای 4-6 نفر
روغن مایع 60 میلیلیتر
سینه یا ران مرغ خردكرده 2 تكه
پیاز خردكرده 1 عدد درشت
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
نمك و زردچوبه به میزان لازم
كنسرو نخودفرنگی 250 گرم
كنسرو ذرت 250 گرم
فلفل دلمهای رنگی خردكرده 2 عدد
برنج 4 پیمانه
روش تهیه
در تابهی مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه مرغ و پیاز را، در آن تفت دهید. سپس فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و نمك را، بیفزائید. حالا نخودفرنگی، ذرت و فلفل دلمهای را اضافه كنید و 1 دقیقه، تفت دهید.
اكنون در قابلمه را بگذارید تا مرغ بپزد. برنج را مطابق با دستورالعملهای گذشته، آبكش كنید و همراه با مواد فراهم كرده، در قابلمهی مناسبی، لابهلای هم قرار دهید و بگذارید دم بكشد. اینك در صورت لزوم قدری روغن روی پلو بدهید و آن را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.
یادآوری: میتوانید پلوی مكزیكی را در ظرف نسوزی كه كف آن را با خلالهای سیبزمینی پوشاندهاید بریزید و در فر دم كنید تا به صورت قالبی تهیه شود.