Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 07:04

2
اسفند
پلوی مكزیکی

پلوی مكزیکی

در تابه‌ی مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه مرغ و پیاز را، در آن تفت دهید. سپس فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و نمك را، بیفزائید. حالا نخودفرنگی، ذرت و فلفل دلمه‌ای را اضافه كنید و 1 دقیقه، تفت دهید.

سيما باشی زاده

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

روغن مایع                                     60 میلی‌لیتر

سینه یا ران مرغ خردكرده                2 تكه

پیاز خردكرده                                   1 عدد درشت

فلفل سیاه                                     1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز                                      1 قاشق چایخوری

نمك و زردچوبه                               به میزان لازم

كنسرو نخودفرنگی                         250 گرم

كنسرو ذرت                                   250 گرم

فلفل دلمه‌ای رنگی خردكرده             2 عدد

برنج                                              4 پیمانه

 

روش تهیه

در تابه‌ی مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه مرغ و پیاز را، در آن تفت دهید. سپس فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و نمك را، بیفزائید. حالا نخودفرنگی، ذرت و فلفل دلمه‌ای را اضافه كنید و 1 دقیقه، تفت دهید.

اكنون در قابلمه را بگذارید تا مرغ بپزد. برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته، آبكش كنید و همراه با مواد فراهم كرده، در قابلمه‌ی مناسبی، لابه‌لای هم قرار دهید و بگذارید دم بكشد. اینك در صورت لزوم قدری روغن روی پلو بدهید و آن را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

یادآوری: می‌توانید پلوی مكزیكی را در ظرف نسوزی كه كف آن را با خلال‌های سیب‌زمینی پوشانده‌اید بریزید و در فر دم كنید تا به صورت قالبی تهیه شود.

 

برچسب ها: پلو مکزیکی، طرز تهیه پلو مکزیکی، پلوی سرخ شده مکزیکی، مواد لازم پلوی مکزیکی، غذاهای تند، طرز پخت پلو مکزیک، روش تهیه پلو مکزیکی تعداد بازديد: 803 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز