اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6- 8 نفر
برنج 4 پیمانه
ماست 1 پیمانه
زرده تخممرغ 4 عدد
زعفران حل كرده 1 قاشق چایخوری
روغن یا كره آبكرده 150 تا 200 گرم
فیله مرغ سرخكرده 8 تكه
بادمجان پوست گرفته، حلقه كرده و سرخكرده 500 گرم
قارچ ورقهكرده و تفتداده500 گرم
روش تهیه
برنج را آبكش كنید. آنگاه ماست، زرده تخممرغها، زعفران و كره یا روغن را با هم مخلوط كنید و برنج آبكش كرده را، به آن بیفزائید. سپس ظرف نسوزی بردارید و نیمی از مایه تهچین را، در آن بریزید.
حال فیلههای مرغ، بادمجان و قارچ را، رویش بچینید و بعد باقیمانده مایه تهچین را بریزید و با پشت قاشق بفشارید. حالا رویش را با كاغذ آلومینیوم بپوشانید و در فر گرم كرده با دمای 180درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 5/1 ساعت قرار دهید تا تهچین بپزد و برشته شود. اكنون آن را در دیس مناسبی برگردانید و رویش را با ماست چكیده، تزئین كنید.