اعظم گلزارمنش
مواد لازم عدس پلوی نذری
برای 6- 8 نفر
برنج 4 پیمانه
عدس 2 پیمانه
روغن یا كره به میزان لازم
گوشت چرخكرده 300 گرم
پیاز رنده كرده 1 عدد
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زعفران حل كرده به میزان لازم
كشمش پلوئی 1 پیمانه
دارچین 1 قاشق چایخوری
خرمای هسته گرفته 20 عدد
قیسی 20 عدد
پیاز داغ برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه عدس پلوی نذری
برنج را مطابق با دستورالعملهای گذشته، آبكش كنید. آنگاه عدس را بپزید و در آبكش بریزید تا آب آن گرفته شود.
سپس در قابلمهی مناسبی، قدری روغن بریزید و برنج و عدس را لابهلای هم درون قابلمه بریزید.
حالا قابلمه را روی اجاق بگذارید و با حرارت ملایم، برنج را دم كنید و بعد قدری روغن روی عدس پلو بدهید.
اكنون در تابهی مناسبی، گوشت چرخكرده، پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه را بریزید و روی اجاق بگذارید تا گوشت بپزد.
حال قدری زعفران به آن بیفزائید. در تابهی دیگری، قدری كره بریزید و كشمش را در آن تفت دهید، دارچین را اضافه كنید و كشمش را از تابه در آورید.
آنگاه در همان تابه، قدری كره بریزید و خرما و قیسی را در آن تفت دهید.
اینك عدس پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و رویش را با گوشت، كشمش، پلوی زعفرانی، پیاز داغ، خرما و قیسی تزئین كنید.