سوپ ذرت
مواد لازم برای 6 نفر:
ذرت ...........................500 گرم
فلفل قرمز......................... 2 عدد
كره .................................2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خرد شده........ 1 عدد
آب مرغ ..........................1 لیتر
خامه .........................150 میلیلیتر
نمك و فلفل................. به میزان لازم
روش تهیه:
فلفلها را در ماهیتابه تفت دهید تا پوست آن حالت تاول پیدا كند سپس آنها را در كیسه پلاستیكی قرار دهید و در كیسه را ببنید كه بخار در آن بماند. 10 دقیقه صبر كنید، سپس فلفلها را درآورده و پوست آنها را بگیرید. از وسط دو نیم كرده و تخمهای وسط آن را درآورید سپس خرد كنید مقداری از فلفلها را خلال كرده و كنار بگذارید. كره را كمی حرارت دهید، پیازها را داخل آن تفت دهید تا نرم شود سپس فلفلها را تفت دهید آنگاه این مواد را همراه با آب مرغ و ذرت بگذارید تا 10 دقیقه بجوشد سپس در مخلوطكن ریخته و به صورت پوره درآورید. حال داخل قابلمهای بریزید و دوباره روی حرارت قرار دهید؛ فلفلهای خلالی را كه كنار گذاشته بودید و مقداری ذرت را به آن اضافه كرده و بگذارید تا چند دقیقه بجوشد سپس داخل سوپخوری ریخته و با خلال فلفل و دانههای ذرت و خامه آن را تزیین كرده و سرو نمایید.
نكته تغذیهای: ذرت یك منبع بسیار خوب برای فیبر به حساب میآید كه با آزادسازی آهسته انرژی در بدن از به هم خوردن تعادل قندخون جلوگیری مینماید.