سس پيتزا
مواد لازم:
گوجهفرنگی.............................................300 گرم
رب گوجهفرنگی............................................3 قاشق سوپخوری
شكر..........................................................1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل.................................................به میزان لازم
آویشن......................................................1 قاشق چایخوری
سبزی خشك معطر (ریحان و جعفری) ............1 قاشق چایخوری
روغن زیتون................................................1 قاشق سوپخوری
سركه ......................................................1 قاشق سوپخوری
روش تهیه:
گوجهفرنگیها را در آب جوش بریزید و چند دقیقه صبر كنید تا پوستشان به آسانی جدا شود. سپس آن را له كنید و به صورت پوره در آورید. آنگاه پوره را روی حرارت ملایم بگذارید. حالا رب گوجهفرنگی، شكر، نمك، فلفل، آویشن، سبزی معطر (ریحان و جعفری)، روغن زیتون و سركه را اضافه كنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه سس را روی حرارت ملایم بپزید.