زهرا حداد
مواد لازم
هندوانه 2 كیلوگرم
عسل 2 قاشق غذاخوری (در صورتی كه هندوانه شیرین نباشد)
كمپوت آناناس 1 عدد
روش تهیه
هندوانه را برش دهید، تخمههای آن را بگیرید و در آب میوهگیری ریخته آب آن را بگیرید؛ سپس با عسل مخلوط كرده و آب آناناس را هم به آن اضافه كنید؛ تكههای آناناس را ریز خرد نمایید و به مخلوط بالا بیفزایید سپس میل نمایید.
این نوشیدنی برای افطار و سحر مناسب میباشد. میتوانید هندوانه را در مخلوطكن بریزید و از پوره هندوانه استفاده نمایید.
خوردن یك برش هندوانه در سحر از تشنگی طول روز جلوگیری مینماید.
نكته تغذیهای: این نوشیدنی به دلیل اینكه حاوی هندوانه است برای رفع عطش در افطاریهای ماه مبارك رمضان كه با فصل گرم تابستان مصادف شده، بسیار مناسب است. در عین حال حاوی عسل كه مادهای بسیار مغذی و سرشار از ویتامینهاست نیز میباشد لذا برای روزهداران توصیه میشود.
خاكشیر یخ مال
مواد لازم
خاكشیر 50 گرم
عسل یا شكر یا سنكجبین 4 قاشق غذاخوری
یخ خرد شده به میزان لازم
آبلیمو و گلاب در صورت دلخواه
روش تهیه
خاكشیر را با آب سرد خیس كنید سپس چند بار آن را شسته تا شنریزههای آن از بین برود و خوب تمیز شود؛ سپس با عسل و یا سكنجبین یا شكر آن را كمی شیرین نمایید یخ را خرد كنید و داخل آن بریزید و میل كنید اگر از شكر و یا عسل استفاده شود میتوانید مقداری گلاب و آبلیمو به شربت اضافه نمایید.
نكته تغذیهای: این نوشیدنی چون حاوی آبلیمو، گلاب و خاكشیر میباشد برای رفع گرمازدگی و ایجاد شادابی در فصل گرما مناسب میباشد.