پای چوپان
مواد لازم:
سویا.............................................یک دوم پیمانه
كره..............................................۵۰ گرم
پیاز...............................................۲ عدد
رب گوجه فرنگی.............................۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه........................................۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل ..................................به میزان لا زم
فلفل دلمه ای رنگی.......................۱ عدد
جعفری خرد شده .........................۲ قاشق غذاخوری
نخودفرنگی..................................۱ پیمانه
زعفران آب شده..........................۳ قاشق غذاخوری
قارچ.....................................۲۰۰ گرم
سیب زمینی ............................۶ عدد
شیر.......................................یک دوم پیمانه
روغن......................................مایع مقداری
آویشن................................۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
سویا را ۱۰ دقیقه خیس كرده و سپس آب آن را بیرون بریزید; مجددا همراه با آب جدید ۵ دقیقه روی حرارت بجوشانید; مقدار كمی زردچوبه به آن اضافه كنید تا خوشرنگ شود و بعد سویا را آبكش كرده و با پشت قاشق كاملا آب اضافی آن را بگیرید. سپس آن را با مقدار كمی كره تفت دهید تا مزه دار شده و بوی ناخوشایند آن گرفته شود. پیاز ها را خرد و سرخ كنید; سویا را به آن اضافه كرده و با رب گوجه فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل مزه دار كنید و سپس كمی تفت دهید. فلفل دلمه ای نگینی شده را با جعفری خرد شده، نخود فرنگی آب پز شده و آب زعفران به سویا اضافه كنید تا به خوبی طعم آنها مخلوط شود; جداگانه قارچ ها را ورقه ورقه كرده و كمی تفت دهید سپس به مواد بالا اضافه كنید. مایه به دست آمده را كنار بگذارید.
سیب زمینی ها را با آب و كمی نمک بپزید و بعد به صورت پوره دربیاورید. به مخلوط سیب زمینی، كره، شیر، نمک و كمی آب زعفران اضافه كنید; مقداری از پوره را در كف ظرف پیركس پهن كنید و یک لا یه از مواد بالا همراه با پودر آویشن روی آن بریزید و سپس لا یه بعدی پوره سیب زمینی را پهن كنید; با پشت قاشق كاملا آن را صاف كنید و كمی كره روی آن بمالید. می توانید روی آن را با فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی نگینی شده تزیین كنید و در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ دقیقه بگذارید; در آخر قسمت گریل فر را روشن كنید تا روی آن طلا یی شود و بعد سرو كنید.