Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 00:59

6
خرداد
سوپ پيازچه و خامه

سوپ پيازچه و خامه

طرز تهیه سوپ پيازچه و خامه

سوپ پيازچه و خامه

 

مواد لازم برای 4-6 عدد

 

كره ................................................................25 گرم

پیاز خردكرده.......................................................1 عدد كوچك

پیازچه‌ی خردكرده............................................150 گرم

سیب‌زمینی پوست‌‌گرفته و خردكرده ..................225 گرم

آب مرغ ........................................................600 میلی‌لیتر

خامه............................................................350 میلی‌لیتر

نمك و فلفل سفید..............................................به میزان لازم

آبلیمو............................................................30 میلی‌لیتر

پیازچه و گشنیز برای تزئین .................................به میزان لازم

 

روش تهیه:

 

كره را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد پیاز و پیازچه را اضافه كنید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت هم بزنید تا نرم و سبك شود. سپس سیب زمینی و آب مرغ را بیفزائید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت بگذارید. آن‌گاه در ظرف غذاساز بریزید و به صورت پوره درآورید. اكنون روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد در ظرف سوپ بریزید و كم‌كم خامه را بیفزائید. حالا قبل از پذیرائی، آبلیمو را اضافه نمائید و روی آن را تزئین كنید.

برچسب ها: سوپ، پیازچه، پیاز، آب مرغ، سوپ پيازچه و خامه تعداد بازديد: 484 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز