سوپ پيازچه و خامه
مواد لازم برای 4-6 عدد
كره ................................................................25 گرم
پیاز خردكرده.......................................................1 عدد كوچك
پیازچهی خردكرده............................................150 گرم
سیبزمینی پوستگرفته و خردكرده ..................225 گرم
آب مرغ ........................................................600 میلیلیتر
خامه............................................................350 میلیلیتر
نمك و فلفل سفید..............................................به میزان لازم
آبلیمو............................................................30 میلیلیتر
پیازچه و گشنیز برای تزئین .................................به میزان لازم
روش تهیه:
كره را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد پیاز و پیازچه را اضافه كنید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت هم بزنید تا نرم و سبك شود. سپس سیب زمینی و آب مرغ را بیفزائید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت بگذارید. آنگاه در ظرف غذاساز بریزید و به صورت پوره درآورید. اكنون روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد در ظرف سوپ بریزید و كمكم خامه را بیفزائید. حالا قبل از پذیرائی، آبلیمو را اضافه نمائید و روی آن را تزئین كنید.