Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 22:57

30
اردیبهشت
بوقلمون با ميوه

بوقلمون با ميوه

طرز تهیه بوقلمون با ميوه

 بوقلمون با ميوه

 

 

 

مواد لازم برای 12-10 نفر:

   

بوقلمون............................................. 1 عدد

 كره...................................................... 50 گرم

 آب پرتقال ترش یا آب لیمو  .........................4 قاشق غذاخوری

 سیر له شده.......................................... 2 حبه

 زعفران حل شده.................................... 2 قاشق غذاخوری

 پرتقال.................................................. 1 عدد

 انگور................................................... 1 خوشه

 گلابی .................................................1 عدد

 انار..................................................... 1 عدد

 سیب................................................. 1 عدد

 شلیل ................................................1عدد

 كیوی................................................ 1 عدد

 هویج............................................... 1 عدد

 كرفس............................................. 1 شاخه

 نمك و فلفل به میزان لازم

 

 روش تهیه:

 سیر، آب پرتقال، زعفران، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید. بعد از اینكه بوقلمون را تمیز كردید دستتان را زیر پوست بوقلمون قرار دهید و تا به این وسیله بین پوست و گوشت فاصله ایجاد شود؛ با دست مقداری از سس آماده شده را بین گوشت و پوست (زیر پوست بوقلمون) و مقداری را هم داخل شكم بوقلمون بمالید سپس بگذارید تا 24 ساعت در یخچال بماند تا كمی مزه‌دار شود سپس تمام میوه‌ها را به قطعات 3-2 سانتی خرد كرده و داخل شكم بوقلمون را پر كنید آن‌گاه داخل سینی فر بگذارید و روی آن را با فویل بپوشانید.

4-3 لیوان آب درون سینی ریخته و چند تكه هویج و كرفس را كنار آن قرار دهید و در فر به مدت 3-2 ساعت با حرارت 300 درجه فارنهایت بپزید؛ اگر آب آن تمام شد كمی آب اضافه كنید. بعد از اینكه پخته شد فویل را برداشته و چند دقیقه دیگر بگذارید در فر بماند تا روی آن طلایی شود.

 

تذكر:

 برای اینكه بدانید بوقلمون یا مرغ شما مغز پخته شده می‌توانید وسیله نوك تیزی مثل چاقو یا چنگال را داخل ران بوقلمون فرو كنید و كمی با دست فشار دهید اگر آب زلال از آن شكاف خارج شد بوقلمون یا مرغ نیاز به مدت زمان دیگری برای پخت دارد در غیر این صورت بوقلمون پخته شده و آماده می‌باشد.

 

 

 

نكته تغذیه‌ای:

 

گوشت بوقلمون نسبت ه سایر گوشت‌ها چربی كمی دارد و در عین حال پروتئین بیشتری نسبت به گوشت گاو و مرغ دارد. گوشت بوقلمون از نظر محتوی كلسترول و اسیدهای چرب اشباع در سطح پایینی قرار دارد و آهن آن 3 برابر گوشت‌های سفید است.

برچسب ها: زعفران، گلابی، بوقلمون، بوقلمون با ميوه تعداد بازديد: 528 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز