سوفله اسفناج
مواد لازم:
كره........................................... 50 گرم
آرد سفید................................... 2 قاشق غذاخوری
تخممرغ .....................................4 عدد
شیر......................................... 1 پیمانه
سیر رنده شده ...........................1 حبه
اسفناج..................................... 1 كیلو
نمك و فلفل.............................. به میزان لازم
مواد لازم برای سس فلفل شیرین
فلفل قرمز شیرین .................400 گرم (فلفل دلمهای)
خامه.................................. یكچهارم فنجان
شكر ..................................1 قاشق مرباخوری
روش تهیه:
ابتدا فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم كنید سپس كره را در ماهیتابه آب كرده و آرد را به مدت 1 دقیقه تفت دهید تا خامی آن گرفته شود؛ كمكم شیر را اضافه كرده و مرتب هم بزنید تا غلیظ و نرم و لطیف شود سپس روی آن را بپوشانید و بگذارید تا سرد شود.
اسفناج را بشویید و بدون آب بگذارید تا بپزد و سرد شود.
زرده تخممرغها، نمك، فلفل و سیر رنده شده را كمی بزنید سپس اسفناج پخته شده و سس سفید را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید؛ سفیده را با همزن زبزنید تا كاملا سفید و پفكی شود و به آرامی سفیده را به بقیه مواد اضافه كنید؛ ظرف مخصوص سوفله را كمی چرب كرده و مواد را داخل آن بریزید و به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و سریع با سس سرو كنید. (سوفله حتما گرم باید سرو شود)
نكته تغذیهای: فلفل ویتامین C و بتاكاروتن بالایی دارد بنابراین مصرف آن بهخصوص در زمستان مناسب است.
طرز تهیه سس فلفل شیرین:
فلفل قرمز را با مخلوطكن به صورت پوره درآورید، تمام مواد لازم برای تهیه سس را با هم مخلوط كنید و بجوشانید سپس حرارت را كم كنید و بگذارید 2 دقیقه بدون درپوش آرام بجوشد تا سس غلیظ شود سپس از صافی رد كنید و با سوفله میل كنید.