خورش كاری
مواد لازم برای 6 نفر
مرغ...................................................... 1 عدد
گردو یا بادام هندی خام ..............................200 گرم
پودر ادویه كاری......................................... 3-2 قاشق غذاخوری
پیاز ............................................................1 عدد
ماست ...................................................200 گرم
روغن........................................................ 3 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل............................................... به میزان لازم
زعفران ....................................................به میزان لازم
روش تهیه:
پیاز را خرد كرده و با روغن تفت دهید؛ مرغ را به قطعات درشت خرد كرده و همراه پیاز، گردو ادویه كاری كمی تفت دهید؛ چند لیوان آب روی آن ریخته و بگذارید تا بپزد. نمك، فلفل و زعفران را اضافه كرده و صبر كنید تا خورش به روغن بیفتد؛ در آخر ماست را خوب هم بزنید و به خورش اضافه كنید.
نكته حساس در این خورش این است كه بعد از اضافه كردن ماست، خورش نباید بجوشد فقط باید ماست كمی گرم شود؛ خورش را در ظرف ریخته و همراه برنج سرو كنید.
نكته تغذیهای: ماست به دلیل داشتن پروتئین، كلسیم، فسفر، ویتامین B2 و ویتامین D، ارزش غذایی این خورش را بالا میبرد.