Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:12

25
اردیبهشت
خورش كاری + فیلم

خورش كاری + فیلم

طرز تهیه خورش كاری

خورش كاری

 

 

مواد لازم برای 6  نفر

 

مرغ...................................................... 1 عدد

 گردو یا بادام هندی خام ..............................200 گرم

 پودر ادویه كاری......................................... 3-2 قاشق غذاخوری

 پیاز ............................................................1 عدد

 ماست ...................................................200 گرم

 روغن........................................................ 3 قاشق غذاخوری

 نمك و فلفل............................................... به میزان لازم

 زعفران ....................................................به میزان لازم

 

روش تهیه:

 

پیاز را خرد كرده و با روغن تفت دهید؛ مرغ را به قطعات درشت خرد كرده و همراه پیاز، گردو ادویه كاری كمی تفت دهید؛ چند لیوان آب روی آن ریخته و بگذارید تا بپزد. نمك، فلفل و زعفران را اضافه كرده و صبر كنید تا خورش به روغن بیفتد؛ در آخر ماست را خوب هم بزنید و به خورش اضافه كنید.

 نكته حساس در این خورش این است كه بعد از اضافه كردن ماست، خورش نباید بجوشد فقط باید ماست كمی گرم شود؛ خورش را در ظرف ریخته و همراه برنج سرو كنید.

 نكته تغذیه‌ای: ماست به دلیل داشتن پروتئین، كلسیم، فسفر، ویتامین B2 و ویتامین D، ارزش غذایی این خورش را بالا می‌برد.

 

 

برچسب ها: مرغ، گردو، زعفران، اموزش اشپزی، خورش كاری تعداد بازديد: 1213 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز