همبرگر ماهی
مواد لازم برای 6 عدد:
فیله ماهی.......................................................... 500 گرم
فلفل دلمهای زرد .............................................................1 عدد
پنیر گودا .....................................................................100 گرم
سیبزمینی ....................................................................1 عدد
پیاز................................................................................ 1 عدد
اسفناج....................................................................... 100 گرم
تخممرغ.......................................................................... 1 عدد
ذرت تازه ........................................................................50 گرم
نمك و فلفل................................................................... به میزان لازم
ادویه مخصوص ماهی (نمك و رنده پوست لیمو).................... به میزان لازم
روش تهیه:
ابتدا فیله ماهی و ذرت را چرخ كرده و سپس پیاز و فلفل دلمهای، سیبزمینی و پنیر را رنده كنید؛ اسفناج را هم بخارپز كنید. در كاسه بزرگی تخممرغ، نمك، فلفل و ادویه مخصوص ماهی را مخلوط كرده و سپس تمامی مواد را با هم مخلوط كنید؛ كمی ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند. ماهیتابه را كمی چرب كرده و روی حرارت قرار دهید؛ به اندازه یك پرتقال كوچك از مواد بردارید و در دست فرم دهید و در ماهیتابه دو طرف آن را سرخ كنید، سپس داخل نان همبرگر قرار داده و با گوجهفرنگی، خیار، كاهو و سس فلفل قرمز یا سس گوجهفرنگی میل كنید.
نكته تغذیهای: ذرت فیبر بالایی دارد بنابراین برای سلامت روده مفید است و از سرطان روده بزرگ پیشگیری میكند در ضمن منبع غنی پروتئین گیاهی نیز میباشد.