ماهی با ماكارونی
مواد لازم:
فیله ماهی........................................... 800 گرم
زعفران آب شده............................................... 1 قاشق غذاخوری
سس سویا..................................................... 2 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ...............................................1 عدد
فلفل قرمز...................................................... 2 عدد كوچك
ماكارونی رشتهای..................................... 200 گرم
آب .............................................................2 قاشق غذاخوری
كاهو چینی یا اسفناج ...................................4 بوته كوچك
فلفل........................................................ به میزان لازم
سس گوجه.............................................. به میزان لازم
لیمو ترش................................................ به میزان لازم
روش تهیه:
سویا سس، سیر و فلفل را مخلوط كنید. ماهیها را ابتدا به زعفران آغشته كرده و سپس داخل سس بغلتانید و آنگاه درون ماهیتابه نچسب داغ قرار دهید و با دو قاشق آب بپزید و كمی تفت دهید؛ ماكارونی را نیز پخته و آبكش كنید و سپس با كمی سس گوجه و آب لیمو مخلوط كنید؛ اسفناج و كاهو چینی را بخارپز كنید تا نرم و لطیف شود.
فلفل دلمهای را در فر كبابی كنید؛ سپس 10 دقیقه داخل كیسه فریزر قرار دهید و آنگاه پوست آن را بگیرید؛ ماكارونی را در ظرف ریخته و ماهی را روی آن قرار دهید و با فلفل قرمز و كاهو چینی سرو كنید.
نكته تغذیهای: همانگونه كه قبلا نیز گفتیم ماهی خواص زیادی دارد و منبع غنی اسیدچرب امگا3 میباشد؛ اگر كودك شما تمایل زیادی به خوردن ماهی نشان نمیدهد میتوانید از طرق مخلوط كردن آن با ماكارونی، آن را دلپذیرتر كنید.