كيوسكی
مواد لازم برای 2 نفر
سینه مرغ همراه با قسمت بازوی مرغ......................... 2 عدد
كره............................................................................. 25 گرم
سیر............................................................................. 1 حبه
جعفری........................................................................ 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید..................................................................... 6 قاشق غذاخوری
تخممرغ...................................................................... 2 عدد
پودر سوخاری ..............................................................6 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل ................................................................به میزان لازم
آب لیمو .....................................................................2 قاشق غذاخوری
روش تهیه:
سینه مرغ را از استخوان جدا كنید به طوری كه قسمت بازو مرغ به سینه متصل باشد سپس با بیفتككوب بكوبید تا كمی نازك و پهن شود.
كره را روی كیسه فریزر قرار دهید و به شكل لولهای آن را فرم داده و داخل فریزر قرار دهید تا كاملا سفت شده و یخ بزند؛ سپس سینه مرغ را با نمك، فلفل و آب لیمو مزهدار كنید؛ وسط سینه مرغ را كمی سیر له شده بمالید و كره لولهای شكل را قرار دهید؛ كمی جعفری خرد شده بپاشید و سینهمرغ را به شكل لولهای ببندید (مطابق تصویر)؛ تخممرغ را با چنگال بزنید تا یكدست شود؛ سینه مرغ را ابتدا در آرد سفید سپس در تخممرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید و در روغن فراوان داغ قرار دهید تا آرام آرام پخته و روی آن طلایی شود و همراه پوره سیبزمینی و سبزیجات سرو كنید.
نكته تغذیهای: جعفری گیاهی است كه منبع بتاكاروتن، فیبر، ویتامین C، كلسیم و آهن گیاهی است بنابراین توصیه میشود مصرف آن را فراموش نكنید.