Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:44

25
اردیبهشت
خوراك گل‌كلم + فیلم

خوراك گل‌كلم + فیلم

طرز تهیه خوراك گل‌كلم

خوراك گل‌كلم

 

 

مواد لازم برای 8-6  نفر

 

گل‌كلم...................................................... 1 عدد متوسط

 گوشت چرخ‌كرده........................................... 300 گرم

 پیاز................................................................ 1 عدد

 روغن مایع...................................................... 3 قاشق غذاخوری

 رب گوجه‌فرنگی.............................................. 1 قاشق غذاخوری

 سیر............................................................ 1 حبه

 دارچین ........................................................1 قاشق مرباخوری

 جوز هندی.................................................. یك‌دوم قاشق مرباخوری

 جعفری................................................... 100 گرم

 ماست موسیر............................................. 1 پیمانه

 نمك و فلفل................................................. به میزان لازم

 سركه سفید............................................. 3 قاشق غذاخوری

 زعفران ...............................................1 قاشق غذاخوری (حل شده)

 

روش تهیه:

 

داخل یك قابلمه بزرگ آب ریخته و روی حرارت قرار دهید؛ بعد از اینكه جوش آمد یك قاشق نمك و سه قاشق سركه را اضافه نمایید سپس گل‌كلم را درسته داخل قابلمه قرار دهید تا به مدت 15 دقیقه بپزد و كمی نرم شود سپس داخل آبكش بگذارید تا آب اضافه آن برود.

 

پیاز را ریز كرده و با كمی روغن تفت دهید، هنگامی كه نرم شد گوشت را اضافه كنید، آب گوشت كه تمام شد نمك، فلفل، جوز هندی، رب گوجه، دارچین، سیر و زعفران را بیفزایید؛ با یك قاشق آب لیمو تازه و چند قاشق آب بگذارید چند جوش بزند و مزه همه مواد با هم مخلوط شود. گل‌كلم را داخل ظرف مورد نظر قرار دهید و مواد گوشتی را اطراف آن بریزید و كمی ماست موسیر و جعفری خرد شده روی گل‌كلم بریزید و میل كنید.

 

نكته تغذیه‌ای: انواع گیاهان خانواده كلم، ضدسرطان بوده و برای سلامتی بسیار مفیدند ولیكن برای از بین بردن خاصیت گواترژنی آنها بهتر است قبل از پختن حرارت ببینند.

 

برچسب ها: زعفران، جوز هندی، اموزش اشپزی، خوراك گل‌كلم تعداد بازديد: 561 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز