Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 07:06

11
اردیبهشت
جوجه كباب با سس خردل و رزماری

جوجه كباب  با سس خردل و رزماری

طرز تهیه جوجه كباب با سس خردل و رزماری

جوجه كباب  با سس خردل و رزماری

 

 

مواد لازم:

 

ران مرغ .............................................۱ كیلوگرم

آب لیموترش.......................................۳ قاشق غذاخوری

روغن مایع ........................................۱ قاشق غذاخوری

رزماری تازه خرد شده.........................۱ قاشق غذاخوری

سس خردل ....................................۱ قاشق غذاخوری

سیر رنده شده ...............................۲ حبه

هویج، سیب زمینی و پیاز .................به میزان دلخواه

آرد ذرت........................................۱ قاشق غذاخوری

خامه .....................................۱۰۰ میلی گرم

نمک و فلفل..............................به میزان لا زم

 

آب لیمو، سس خردل، روغن مایع، رزماری خرد شده و نمک و فلفل را با هم مخلوط نموده تا به صورت سس درآید. ران های مرغ را به مدت ۳-۲ ساعت در این سس قرار دهید تا مزه دار شود، سپس مرغ ها را از داخل سس درآورده و درماهیتابه سرخ كنید. هویج، سیب زمینی و پیاز را كنار آن بگذارید. در طول پخت ران ها را زیر و رو كنید تا هر دو طرف آن برشته و كبابی شود، سپس مابقی سس رزماری را (كه مرغ ها را داخل آن مزه دار كرده اید) با آرد ذرت و كمی آب مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود; مرغ كبابی و سبزیجات را با این سس سرو نمایید.

برچسب ها: روغن مایع، آرد ذرت، ران مرغ، رزماری، اموزش اشپزی، جوجه كباب تعداد بازديد: 2199 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز