Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 14:09

11
اردیبهشت
رولت ماهی و هويج با سس گشنيز و نعنا

رولت ماهی و هويج با سس گشنيز و نعنا

طرز تهیه رولت ماهی و هويج با سس گشنيز و نعنا

رولت ماهی و هويج با سس گشنيز و نعنا

 

 

 

مواد لازم:

 

فیله ماهی .................................................700 گرم

 آب لیمو ........................................................2 قاشق غذاخوری

 برگ سیر تازه خرد شده.................................. 2 قاشق غذاخوری

 شوید خرد شده............................................ 2 قاشق غذاخوری

 هویج رنده شده........................................... 1 پیمانه

 تخم‌مرغ...................................................... 3 عدد

 آب یا شیر ...................................................3 قاشق غذاخوری

 آرد............................................................ 3 قاشق غذاخوری

 نمك و فلفل................................................ به میزان لازم

 كره........................................................... به میزان لازم

 

مواد سس ماهی:

 

آب........................................................... یك و یك‌دوم پیمانه

 نعنا تازه خرد شده........................................... 1 قاشق غذاخوری

 گشنیز خرد شده ............................................1 حبه

 سیر خرد شده.............................................. 1 حبه

 عسل .........................................................2 قاشق غذاخوری

 آب لیمو...................................................... 2 قاشق غذاخوری

 جوز هندی................................................. 1 قاشق چای‌خوری

 آرد ذرت..................................................... 2 قاشق چای‌خوری

 

روش تهیه:

 

ماهی را با نمك، فلفل و آب لیمو مزه‌دار كنید. بگذارید یك ساعت بماند سپس آن را با چرخ گوشت چرخ و برگ سیر و شوید را به آن اضافه كنید.

 

تخم‌مرغ‌ها، آب، شیر و آرد را با هم مخلوط كنید در تابه كمی كره ریخته و سه عدد املت درست كنید (املت‌ها را زیاد روی حرارت سرخ نكنید تا نرم و قابل لوله كردن باشد) املت‌ها را روی سطح صافی قرار دهید؛ مخلوط ماهی را به سه قسمت تقسیم كرده روی املت‌ها پهن كنید؛ وسط آن را رنده هویج قرار دهید و آن‌‌ها را محكم بپیچید.

 

فویل را چرب كنید و هر املت را داخل یك فویل بگذارید و بپیچید. داخل تابه را آب بریزید و سه املت را درون آب قرار دهید به طوری كه آب وارد فویل نشود ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید تا آب بجوشد و املت‌ها و ماهی پخته شود. 15 تا 20 دقیقه زمان برای پخت كافی می‌باشد بعد از پخت فویل را از آب خارج و به آرامی باز كنید و رولت را در ظرف موردنظر برای سرو قرار دهید كمی كه سرد  شد آن را برش داده و با سس مخصوص میل كنید.

 

روش تهیه سس:

 

 تمامی مواد را با هم مخلوط نموده و بگذارید 5 دقیقه بجوشد سپس در سس خوری ریخته و همراه ماهی سرو كنید می‌توانید كمی از سس را روی ماهی بدهید.

   

نكته تغذیه‌ای: گشنیز، گیاهی مقوی معده، ضداسپاسم، ضد نفخ و دارای خاصیت ضد میكروب و ضدقارچ است.

برچسب ها: فیله ماهی، شوید، اموزش اشپزی، رولت ماهی و هويج با سس گشنيز و نعنا تعداد بازديد: 681 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز