Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 20:08

11
اردیبهشت
اسفنج كيك با خامه + فیلم

اسفنج كيك با خامه + فیلم

طرز تهیه اسفنج كيك با خامه

 اسفنج كيك با خامه

 

 

 

مواد لازم:

 

تخم‌مرغ .....................................................6 عدد

وانیل........................................................ یك چهار قاشق چای‌خوری

رنده پوست پرتقال ......................................1 قاشق چای‌خوری

شكر ........................................................1 پیمانه

بیكینگ پودر ...............................................1 قاشق چای‌خوری

كرم تارتار.................................................. 1 قاشق چای‌خوری

آرد........................................................... یك و یك دوم پیمانه

 

مواد داخل كیك و رویه كیك:

 

خامه .......................................................700 گرم

آناناس......................................................... 1 قوطی

گردو ........................................................250 گرم

زعفران آب شده............................................ 1 قطره

 

روش تهیه:

 

سفیده و زرده تخم‌مرغ را جدا كنید؛ زرده را با نیمی از شكر و وانیل مخلوط كرده و با همزن بزنید تا كرم رنگ شود؛ سفیده‌ها را با كرم تار تار و نیمی از شكر بزنید تا سفید و پفكی شود به طوری كه اگر ظرف سفیده را برگرداندید نریزد؛ حال سفیده و زره را مخلوط كنید و سپس آرد را كم‌كم اضافه نموده و دورانی آرام مخلوط كنید؛ در قالب به قطر 30 سانتی‌متری كاغذ روغنی گذاشته و كاغذ و دیواره قالب را چرب كرده و مواد را داخل قالب بریزید و در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه به مدت 45 الی 50 دقیقه قرار دهید تا بپزد، بعد از پخت از قالب جدا كرده و صبر كنید تا سرد شود، سپس كیك را دو طبقه برش دهید و روی یك برش از آن كمی شربت آناناس بریزید و سپس خامه فرم گرفته بمالید و گردو وآناناس روی آن بچینید و برش دیگر را روی آن قرار دهید و روی برش بعدی آب آناناس و خامه فر گرفته رنگ شده را بمالید و با پالت روی آن را صاف و تزئین نمایید

برچسب ها: وانیل، تخم‌مرغ، بیكینگ پودر، اموزش اشپزی، اسفنج كيك با خامه، كرم تارتار تعداد بازديد: 546 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز