اسفنج كيك با خامه
مواد لازم:
تخممرغ .....................................................6 عدد
وانیل........................................................ یك چهار قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال ......................................1 قاشق چایخوری
شكر ........................................................1 پیمانه
بیكینگ پودر ...............................................1 قاشق چایخوری
كرم تارتار.................................................. 1 قاشق چایخوری
آرد........................................................... یك و یك دوم پیمانه
مواد داخل كیك و رویه كیك:
خامه .......................................................700 گرم
آناناس......................................................... 1 قوطی
گردو ........................................................250 گرم
زعفران آب شده............................................ 1 قطره
روش تهیه:
سفیده و زرده تخممرغ را جدا كنید؛ زرده را با نیمی از شكر و وانیل مخلوط كرده و با همزن بزنید تا كرم رنگ شود؛ سفیدهها را با كرم تار تار و نیمی از شكر بزنید تا سفید و پفكی شود به طوری كه اگر ظرف سفیده را برگرداندید نریزد؛ حال سفیده و زره را مخلوط كنید و سپس آرد را كمكم اضافه نموده و دورانی آرام مخلوط كنید؛ در قالب به قطر 30 سانتیمتری كاغذ روغنی گذاشته و كاغذ و دیواره قالب را چرب كرده و مواد را داخل قالب بریزید و در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه به مدت 45 الی 50 دقیقه قرار دهید تا بپزد، بعد از پخت از قالب جدا كرده و صبر كنید تا سرد شود، سپس كیك را دو طبقه برش دهید و روی یك برش از آن كمی شربت آناناس بریزید و سپس خامه فرم گرفته بمالید و گردو وآناناس روی آن بچینید و برش دیگر را روی آن قرار دهید و روی برش بعدی آب آناناس و خامه فر گرفته رنگ شده را بمالید و با پالت روی آن را صاف و تزئین نمایید