كباب تركی
مواد لازم:
گوشت فیله مرغ ................................300 گرم
قارچ ورقه شده................................. 300 گرم
پیاز خرد شده...................................... 2 عدد
فلفل دلمهای خرد شده ........................2 عدد
گوجهفرنگی خرد شده .........................2 عدد
سیر................................................ 1 حبه
زعفران آب شده................................ 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع .......................................3 قاشق غذاخوری
آب لیمو ..........................................2 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل.................................... به میزان لازم
روش تهیه:
گوشت فیله مرغ را به قطعات كوچك برش داده و سپس با آبلیمو، زعفران، نمك و فلفل مزهدار كنید. درون تابه یك قاشق روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید؛ پیاز را كمی تفت داده تا نرم شود؛ پیاز را از تابه خارج كرده، فلفل دلمهای و سپس قارچ را همراه با یك قاشق آبلیمو تفت دهید؛ حرارت باید زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد سپس گوجهفرنگی را تفت دهید؛ در تابه دیگری مرغ مزهدار شده را با یك قاشق روغن تفت دهید؛ همه مواد را با هم مخلوط كرده و یك حبه سیر را روی مواد رنده كنید؛ نمك و فلفل بزنید و این مواد را داخل نانهای ساندویچ قرار دهید و همراه كاهو و خیارشور میل كنید و یا داخل دیس ریخته و كمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و سرو كنید.
این غذا را میتوانید با فیله یا راسته گوشت گوسفند یا گوساله تهیه كنید. برای پخت این غذا نیازی به روغن زیاد نیست فقط كف تابه را كمی چرب كنید تا مواد حالت كبابی پیدا كنید؛ بهتر است در تابه چدنی سرخ شود.