Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 04:31

5
اردیبهشت
كته‌ی بلغور و قارچ

كته‌ی بلغور و قارچ

طرز تهیه كته‌ی بلغور و قارچ

كته‌ی بلغور و قارچ

 

مواد لازم:

 

پیاز ..................................................................2 عدد متوسط

روغن مایع.........................................................2 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای رنگی.............................................1 عدد

بلغور گندم.........................................................1 پیمانه

گشنیز تازه.....................................................100 گرم

قارچ ..............................................................200 گرم

پودر كاری...........................................................یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك و فلفل قرمز.................................................به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی در صورت تمایل.............................1 قاشق سوپخوری

آب گوجه‌فرنگی .................................................نیم لیتر

رشته‌ی پلوئی ...................................................100 گرم

كره‌ی گیاهی  .....................................................25 گرم

 

 

روش تهیه

 

پیاز را مكعبی خرد كنید و در روغن تفت دهید. فلفل دلمه‌ای را نیز خردكنید. بلغور را هم به مدت نیم ساعت بخیسانید و با‌ آب كمی بپزید تا نیم‌پز شود. سپس گشنیز و قارچ را خرد كنید و با پیاز و فلفل دلمه‌ای كمی تفت دهید. حالا ادویه‌ی كاری، نمك و فلفل و كمی رب بیفزائید. بلغور نیم‌پز آب‌‌گرفته را با آب گوجه و مخلوط بالا تركیب سازید. بعد رشته‌ی پلوئی را اضافه نمائید و صبر كنید كمی دم بكشد. در پایان، در صورت دلخواه كمی كره‌ی‌آب‌كرده به آن بیفزائید و از خود پذیرائی نمائید.

 

برچسب ها: گشنیز، كته‌ی بلغور و قارچ، رشته‌ی پلوئی، كره‌ی گیاهی، پودر كاری تعداد بازديد: 486 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز