كتهی بلغور و قارچ
مواد لازم:
پیاز ..................................................................2 عدد متوسط
روغن مایع.........................................................2 قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای رنگی.............................................1 عدد
بلغور گندم.........................................................1 پیمانه
گشنیز تازه.....................................................100 گرم
قارچ ..............................................................200 گرم
پودر كاری...........................................................یكدوم قاشق چایخوری
نمك و فلفل قرمز.................................................به میزان لازم
رب گوجهفرنگی در صورت تمایل.............................1 قاشق سوپخوری
آب گوجهفرنگی .................................................نیم لیتر
رشتهی پلوئی ...................................................100 گرم
كرهی گیاهی .....................................................25 گرم
روش تهیه
پیاز را مكعبی خرد كنید و در روغن تفت دهید. فلفل دلمهای را نیز خردكنید. بلغور را هم به مدت نیم ساعت بخیسانید و با آب كمی بپزید تا نیمپز شود. سپس گشنیز و قارچ را خرد كنید و با پیاز و فلفل دلمهای كمی تفت دهید. حالا ادویهی كاری، نمك و فلفل و كمی رب بیفزائید. بلغور نیمپز آبگرفته را با آب گوجه و مخلوط بالا تركیب سازید. بعد رشتهی پلوئی را اضافه نمائید و صبر كنید كمی دم بكشد. در پایان، در صورت دلخواه كمی كرهیآبكرده به آن بیفزائید و از خود پذیرائی نمائید.