Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:01

5
اردیبهشت
رُست بيف فلفلی

رُست بيف فلفلی

طرز تهیه رُست بيف فلفلی

رُست بيف فلفلی

 

مواد لازم برای 8 نفر

 

فلفل‌سیاه نیمكوب .................................1 قاشق سوپخوری

فیله‌ی گوساله.......................................500 گرم

روغن مایع.............................................1 قاشق سوپخوری

جعفری درشت‌خردكرده.............................یك‌دوم پیمانه

پیازچه‌ی خردكرده ..................................یك‌چهارم پیمانه

سس خردل............................................2 قاشق سوپخوری

 

 

روش تهیه

 

فر‌(تاون) را با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید، فلفل را روی كاغذ روغنی پخش نمائید و گوشت را روی آن بغلتانید تا كاملاً آغشته به فلفل شود. حالا روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت تند داغ كنید؛ گوشت را در آن سرخ نمائید و در ظرف نسوزی قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در فر برشته كنید. سپس آن را با فویل بپوشانید و كنار بگذارید تا خنك شود. اكنون سبزی‌ها را روی كاغذ پخش كنید، سس خردل روی گوشت بمالید و آن را روی مخلوط سبزی قرار دهید و رول كنید. اینك رست‌بیف آماده‌ی میل كردن می‌باشد. همچنین می‌توان آن را حلقه‌حلقه كرد و روی نان كره‌ای قرار داد و با كمی شاهی و سس خردل میل كرد.

 

 

برچسب ها: روغن مایع، سس خردل، فلفل‌سیاه، رُست بيف فلفلی تعداد بازديد: 570 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز