سالاد كاهو با سس ريحان
مواد لازم برای 8 نفر
روغن مایع ............................................2 قاشق سوپخوری
ژامبون خردكرده...................................260 گرم
كاهوی سالادی .....................................1 عدد
مواد لازم برای تهیهی سس ریحان:
برگ تازهی ریحان ..................................یكسوم پیمانه
برگ تازهی جعفری ................................یكسوم پیمانه
سركهی سفید......................................60 میلیلیتر
روغن زیتون .........................................60 میلیلیتر
دانهی خردل ...........................................1 قاشق سوپخوری
یخ .......................................................3 تكه
روش تهیه
ابتدا در تابهی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید، ژامبونها را در آن تفت دهید، حالا آن را روی هولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید، تا روغن اضافیاش گرفته شود و اینك كاهو را برگبرگ كنید، ژامبون را روی آن بریزید و با سس ریحان میل كنید.
روش تهیهی سس ریحان: تمامی مواد را در كاسهی دستگاه غذاساز یا مخلوطكن بریزید تا سس یكدستی حاصل شود.