Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:26

5
اردیبهشت
سالاد كاهو با سس ريحان

سالاد كاهو با سس ريحان

طرز تهیه سالاد كاهو با سس ريحان

سالاد كاهو با سس ريحان

 

مواد لازم برای 8 نفر

 

روغن مایع ............................................2 قاشق سوپخوری

ژامبون خردكرده...................................260 گرم

كاهوی سالادی .....................................1 عدد

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس ریحان:

 

برگ تازه‌ی ریحان ..................................یك‌سوم پیمانه

برگ تازه‌ی جعفری ................................یك‌سوم پیمانه

سركه‌ی سفید......................................60 میلی‌لیتر

روغن زیتون  .........................................60 میلی‌لیتر

دانه‌ی خردل ...........................................1 قاشق سوپخوری

یخ .......................................................3 تكه

 

 

روش تهیه

 

ابتدا در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید، ژامبون‌ها را در‌ آن تفت دهید، حالا آن را روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید، تا روغن اضافی‌اش گرفته شود و اینك كاهو را برگ‌برگ كنید، ژامبون را روی آن بریزید و با سس ریحان میل كنید.

روش تهیه‌ی سس ریحان: تمامی مواد را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز یا مخلوط‌كن بریزید تا سس یكدستی حاصل شود.

برچسب ها: روغن زیتون، روغن مایع، ژامبون، سالاد كاهو با سس ريحان، كاهوی سالادی تعداد بازديد: 1273 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز