Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403 - 00:12

5
اردیبهشت
ساندويچ مرغ

ساندويچ مرغ

طرز تهیه ساندويچ مرغ

ساندويچ مرغ

 

مواد لازم برای 8 نفر

 

سینه‌ی مرغ بدون استخوان  .............................600 گرم

نمك  ..............................................................به میزان لازم

سس مایونز...................................................125 گرم (یك‌دوم پیمانه)

جعفری خردكرده ............................................یك‌چهارم پیمانه

نان برشی سفید..............................................8 عدد

كره‌ی نرم .....................................................40 گرم

 

 روش تهیه

 ابتدا قابلمه‌ی مناسبی را روی اجاق بگذارید. بعد سینه‌ی مرغ را با قدری آب و نمك به مدت 10 دقیقه در آن بپزید. آن‌گاه سینه‌ی مرغ را به قطعات 2 سانتیمتری خرد كنید و در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با مایونز و جعفری مخلوط سازید. اینك روی نان‌ها كره بمالید؛ مخلوط مرغ را روی آن بگذارید و میل نمائید.

برچسب ها: جعفری، ساندويچ مرغ، كره‌، سینه‌ی مرغ تعداد بازديد: 582 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز