Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 18 اردیبهشت 1403 - 13:36

5
اردیبهشت
سالاد كلم و سيب

سالاد كلم و سيب

طرز تهیه سالاد كلم و سيب

سالاد كلم و سيب

 

 

 

مواد لازم برای 8 نفر

 

 

سیب با پوست.....................................2 عدد متوسط

آبلیمو .......................................................1 قاشق سوپخوری

پیازچه‌ی حلقه‌كرده......................................4 عدد

كلم رنده‌كرده.............................................3 پیمانه

هویج درشت رنده‌كرده  ...............................1 عدد درشت

 جعفری درشت خردكرده ............................یك‌دوم پیمانه

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس:

 

دوغ بی‌نمك........................................125 میلی‌لیتر

خامه‌ی ساده............................................120 گرم

سركه‌ی قرمز  .............................................1 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

 

ابتدا سیب را با رنده‌ی درشت رنده كنید. آن‌گاه آبلیمو را اضافه نمائید و هم بزنید. حالا، باقی مواد را به سیب بیفزائید و به آرامی با هم مخلوط سازید. اینك سس را اضافه كنید و میل نمائید.

 

روش تهیه‌ی سس: تمامی مواد را در شیشه‌ی درداری بریزید، درش را محكم ببندید و تكان دهید تا كاملاً مخلوط و یكدست شود.

برچسب ها: آبلیمو، كلم، سالاد كلم و سيب تعداد بازديد: 486 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز