کالزونه همراه سبزیجات
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم برای خمیر:
آرد سفید ..........................................۴۵٠ گرم
مخمر...................................................۲ قاشق چایخوری
شکر ................................................. ۱ قاشق غذاخوری سرصاف
گوجهفرنگی رنده شده ......................... ۱ پیمانه
تخممرغ زده شده................................ ۲ عدد
مواد لازم برای پر کردن داخل خمیر:
روغن گیاهی...................................... ۲ قاشق غذاخوری
پیاز قرمز............................................ ۱ عدد
سیر..................................................۱ حبه
گوجهفرنگی ..................................... ۲ قاشق غذاخوری
اسفناج.........................................۱٠٠ گرم
ذرت شیرین...................................... ۳ قاشق غذاخوری
لوبیا سبز .......................................۲۵ گرم
رب گوجهفرنگی.................................۱ قاشق غذاخوری
پنیر ورقهای................................. ۱٠٠ گرم
نمك و فلفل ................................... به میزان لازم
*در آفتاب خشك شده
آرد را در یك کاسه الك کرده سپس مخمر و شکر را افزوده و به همراه گوجهفرنگی رنده شده آنقدر بزنید تا به صورت خمیر نرم درآید. سپس خمیر نرم شده را در سطحی که کمی آرد رویش پاشیده شده باشد پهن کنید. سپس در یك کاسه تمیز که کمی روغن در آن باشد بگذارید تا پف کند
(در مکانی گرم برای مدت زمان یك ساعت). روغن را حرارت داده.
سپس پیاز خرد شده را برای مدت ۳ دقیقه تفت دهید سپس سیر، گوجهفرنگی خشك شده، اسفناج خرد شده، لوبیای پخته خرد شده و ذرت را افزوده و برای چند دقیقه تفت دهید.
سپس به آن رب گوجهفرنگی زده و کمی حرارت دهید. بعد از یك ساعت خمیر آماده شده را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و روی صفحه آغشته به آرد بغلطانید، سپس با یك وردنه آنها را به صورت یك دایره با قطر حدودا ۱۸ سانتیمتر درآورید.
مواد شکم پر را به همراه پنیر در مرکز آنها ریخته، به وسیله خود همان خمیر روی مواد شکمپر را پوشانده و لبههای خمیر را به وسیله چنگال ببندید و سطح کالزونهها را با تخممرغ زده شده آغشته کرده و بعد آنها را روی یك سطح که آغشته به روغن است در دمای حدود ۲۲٠ درجه سانتیگراد حدود ۳٠ دقیقه حرارت دهید تا پف کرده و طلایی شود، سپس میل بفرمایید.