خوراك برنج و سبزیجات
مواد لازم:
برنج قهوهای ..........................................................۱٠٠ گرم
کره.........................................................................۵٠ گرم
پیاز خرد شده............................................................۱ عدد
سیر ......................................................................۲ حبه
هویج.....................................................................۱ عدد
بلال خوشهای.......................................................۷۵ گرم
کدو سبز .............................................................۱ عدد
مغز تخمهی آفتابگردان ...........................................۲ قاشق غذاخوری
سبزی معطر*.......................................................۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا..........................................................۱٠٠ گرم
نمك و فلفل.......................................................به میزان لازم
خرده نان گندم ...................................................۲ قاشق غذاخوری
*(نعنا، ریحان و شوید)
برنج قهوهای را پخته و کنار بگذارید. سیر و پیاز خرد شده را با کره کمی تفت دهید، هویج نیمپز را خلال کرده و به همراه بلال خوشهای و کدوی حلقه شده اضافه کنید. سبزی معطر، نمك، فلفل و خرده نان را به مخلوط اضافه کنید. ظرفی را انتخاب کنید و مواد را پهن کرده و روی آن برنج قهوهای و مغز تخمهی آفتابگردان بپاشید و پنیر پیتزای رنده شده را روی آن بریزید و در فر با حرارت ۱۸٠ درجهی سانتیگراد به مدت ۳٠-۲۵ دقیقه بگذارید تا پنیر آب و روی آن کمی طلایی شود. سپس سرو کنید.