Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 17:52

29
فروردین
خوراك برنج و سبزیجات

خوراك برنج و سبزیجات

طرز تهیه خوراك برنج و سبزیجات

خوراك برنج و سبزیجات

 

مواد لازم:

 

برنج قهوه‌ای ..........................................................۱٠٠ گرم

کره.........................................................................۵٠ گرم

پیاز خرد شده............................................................۱ عدد

سیر ......................................................................۲ حبه

هویج.....................................................................۱ عدد

بلال خوشه‌ای.......................................................۷۵ گرم

کدو سبز  .............................................................۱ عدد

مغز تخمه‌ی آفتابگردان ...........................................۲ قاشق غذاخوری

سبزی معطر*.......................................................۲ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا..........................................................۱٠٠ گرم

نمك و فلفل.......................................................به میزان لازم

خرده نان گندم ...................................................۲ قاشق غذاخوری

*(نعنا، ریحان و شوید)

 

برنج قهوه‌ای را پخته و کنار بگذارید. سیر و پیاز خرد شده را با کره کمی تفت دهید، هویج نیم‌پز را خلال کرده و به همراه بلال خوشه‌ای و کدوی حلقه شده اضافه کنید. سبزی معطر، نمك، فلفل و خرده نان را به مخلوط اضافه کنید. ظرفی را انتخاب کنید و مواد را پهن کرده و روی آن برنج قهوه‌ای و مغز تخمه‌ی آفتابگردان بپاشید و پنیر پیتزای رنده شده را روی آن بریزید و در فر با حرارت ۱۸٠ درجه‌ی سانتیگراد به مدت ۳٠-۲۵ دقیقه بگذارید تا پنیر آب و روی آن کمی طلایی شود. سپس سرو کنید.

برچسب ها: پیتزا، پنیر پیتزا، خوراك برنج و سبزیجات، هویج نیم‌پز تعداد بازديد: 479 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز