کلوچهی سبزیجات همراه با سس شیرین و ترش
مواد لازم:
آرد گندم خالص.......................................۱٠٠ گرم
نمك و فلفل ...............................................به میزان لازم
آب سرد ..................................................یكدوم پیمانه
روغن زیتون ...........................................۴ قاشق غذاخوری
گلکلم سفید و سبز ..............................۲٠٠ گرم
نخودفرنگی ............................................۵٠ گرم
هویج بزرگ ..............................................۱ عدد
فلفل دلمهای قرمز ...................................۱ عدد
سفیدهی تخممرغ زده شده .....................۲ عدد
روغن مایع .......................................... به میزان لازم برای سرخ کردن
مواد اولیه سس:
آرد ذرت .............................................. ۱ قاشق غذاخوری
آب آناناس .........................................۱۵٠ میلیلیتر
شکر ...................................................۲ قاشق غذاخوری
سرکه..................................................۲ قاشق غذاخوری
پیاز پرك شده ......................................۱ قاشق غذاخوری
آرد را الك کرده، همراه با نمك و فلفل در یك ظرف بریزید، بهتدریج آب سرد و روغن را به آن بیفزائید تا به خوبی نرم شود.
سبزیجات را حدود ۵ دقیقه در آب جوش قرار داده سپس آنها را به خوبی آبکشی کنید تا خشك شوند. سفیدهی تخممرغ را به آرد بیفزائید. سپس سبزیجات را در این مخلوط غوطهور کرده، خمیر اضافی را خارج و بقیه را در روغن مایع به مدت ۳٠ ثانیه سرخ کنید تا به خوبی قهوهای (طلایی) شود. پس از سرخ شدن آنها را از روغن خارج کرده و در یك دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود سپس همراه سس آماده میل کنید.
برای تهیه سس، آرد ذرت را با آب آناناس مخلوط کنید تا حل شود. سپس بقیه مواد را اضافه کنید.