بریانی نخود به همراه سس شیرین اسپانیایی
مواد لازم براي 4 نفر :
نخود .................................................۴۵٠ گرم
مخمر ....................................................۱ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده ................................۱۵٠ گرم
خرده نان...........................................۱۵٠ گرم
پیاز ریز شده ........................................۱ عدد
قارچ خرد شده .................................۱٠٠ گرم
ذرت شیرین ......................................۵٠ گرم
سیر ..................................................۲ حبه
گشنیز خرد شده..................................۱ قاشق غذاخوری
کماج ................................................۲۲۵ گرم
تخممرغ زده شده ...................................۱ عدد
شیر ....................................................۲ قاشق غذاخوری
نمك و فلفل ...........................................به میزان لازم
سس آماده شده ....................................۳ قاشق غذاخوری
مواد اولیه سس:
روغن زیتون ...........................................۱ قاشق غذاخوری
ترهفرنگی .............................................۱ ساقه
آب آناناس ........................................۱٠٠ میلیلیتر
آب لیمو .............................................۲ قاشق غذاخوری
شکر قهوهای .......................................۱ قاشق غذاخوری
نخود را از قبل خیس کنید. سپس خوب بپزید. آنگاه همراه با مخمر و خرده نان در غذاساز ریخته و خوب مخلوط کنید (به مدت ۳ دقیقه). پیاز و قارچ را در تابه تفت دهید و بعد ذرت را بیفزائید. سپس سس و گشنیز خرد شده را افزوده خوب مخلوط کنید. مخلوط حاصل را از روی حرارت برداشته و صبر کنید کمی سرد شود. خمیر (کماج) را با وردنه روی یك سطح آردی پهن کنید (به ضخامت ۳۵ سانتیمتر). سپس مواد شکمپر را داخل آن ریخته و بپیچید. شیر و تخممرغ را مخلوط کرده و روی خمیر بمالید و در حرارت ۲٠٠ درجه به مدت ۳٠-۲۵ دقیقه قرار داده و سپس از باقیماندهی سس برای روی آن استفاده کنید.
برای تهیه سس، تمام مواد را با هم مخلوط کنید.