بریانی سبزیجات چینی
مواد لازم برای 4 نفر :
روغن بادام زمینی ............................................۴ قاشق غذاخوری
پودر سبزیجات چینی........................................۱ قاشق غذاخوری
هویج خلال شده ...........................................۲ عدد
جعفری خرد شده .........................................۲ قاشق غذاخوری
ترهفرنگی خرد شده ......................................۲ عدد
نخودفرنگی................................................۵٠ گرم
کدوسبز از طول خرد شده ............................۴ عدد
ذرت خوشهای ...........................................۸ عدد
لوبیا سبز .............................................۲٠٠ گرم
آب پرتقال.................................................۶ قاشق غذاخوری
عسل ....................................................۱ قاشق غذاخوری
برنج..........................................................به میزان دلخواه
برگ کرفس...............................................برای تزیین
* (کرفس خشك شده، گشنیز، فلفل سبز تند خشك شده، شوید، آویشن و رزماری)
برای تهیه شکم پر، ابتدا روغن را در تابه گرم کرده، سیبزمینی و ترهفرنگی را خرد کنید و به مدت ۳-۲ دقیقه تفت دهید. سپس سیر له شده، بامیه، قارچ، گوجهفرنگی و لوبیا سبز پخته شده و گرام ماسالا را بیفزایید و برای چند دقیقه حرارت دهید تا سبزیجات، پخته و نرم شوند. سپس خمیر را پهن کرده و کمی نان خرد شده روی آن بریزید. سطح خمیر را نیز به کره آغشته کنید. مقداری از ماده شکم پر را روی خمیر ریخته و آن را به صورت رول درآورید و بیرون این رولها را نیز با کره آغشته کنید. در حرارت ۱۹٠ درجه سانتیگراد به مدت ۲٠ دقیقه بپزید تا سطح رولها طلایی و قهوهای شود.
* برای تهیه خمیر استرادل، میتوانید از خمیر نان باگت استفاده کنید.