کرپ سبزیجات
مواد لازم:
آرد................................................................۱٠٠ گرم
تخممرغ ...........................................................۱ عدد
شیر.............................................................۳٠٠ میلیلیتر
روغن گیاهی....................................................۲ قاشق غذاخوری
ترهفرنگی .......................................................۱ عدد
پودر فلفل قرمز ...............................................یك دوم قاشق چایخوری
بادام زمینی پوره شده......................................۱ قاشق چایخوری
نخودفرنگی..................................................۵٠ گرم
قارچ ........................................................۱٠٠ گرم
فلفل دلمهای قرمز.........................................۱ عدد
مواد لازم برای سس روی کرپ:
کره مارگارین ........................................۲۵ گرم
آرد ......................................................۲۵ گرم
شیر ..................................................۱۵٠ میلیلیتر
پنیر چدار...............................................۷۵ گرم
گشنیز خرد شده ...................................۲ قاشق غذاخوری
خردل ...................................................۱ قاشق چایخوری
آرد را الك کرده، به همراه نمك داخل یك کاسه بریزید، سپس تخممرغ را زده و شیر را هم به آن بیفزایید. روغن را در تابهای گرم کرده و برای ۲ الی ۳ دقیقه تمام سبزیجات خرد شده را تفت دهید چند دقیقهای فرصت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
برای تهیه سس، مارگارین را در تابهای کوچك همراه با آرد کمی تفت دهید، شیر سرد را به آرامی اضافه کرده تا گلوله نشود. گشنیز خرد شده، پنیر چدار و خردل را اضافه کنید، کمی که غلیظ شد آن را کنار بگذارید.
کرپ آماده را پهن کنید و با مواد داخل آن را پر کنید. سپس رول کرده، از سس آماده شده روی آن بریزید و سرو کنید.