پاستای زیتون، فلفل دلمه و گوجهفرنگی
مواد لازم:
پاستای مدلدار .......................................................۲۲۵ گرم
روغن زیتون ...........................................................۲ قاشق غذاخوری
کره .....................................................................۲ قاشق غذاخوری
سیر ...................................................................۲ حبه
فلفل سبز دلمهای خلالی خرد شده ........................۱ عدد
فلفل زرد دلمهای خلالی خرد شده ..........................۱ عدد
گوجهفرنگی (مینیاتوری) کوچك..............................۱۶ عدد
سرکه سفید ..................................................۱۲۵ میلیلیتر
نمك و فلفل ..................................................به میزان لازم
زیتون سیاه.....................................................۲ قاشق غذاخوری
پونه کوهی خرد شده ......................................۲ قاشق غذاخوری
برای تهیه پاستا، ابتدا آب و نمك را به مدت ۱٠ دقیقه بجوشانید. سپس کره را حرارت داده تا ذوب شود. سیر را به مدت ۳٠ ثانیه تفت دهید بعد فلفل دلمه را افزوده و برای ۴-۳ دقیقه تفت دهید. سپس گوجهفرنگی را اضافه کرده و به همراه پونه کوهی، زیتون و سرکه برای چند دقیقه بپزید. سپس نمك و فلفل را افزوده و مخلوط حاصل را با پاستا مخلوط و سرو کنید.