خوراك تاگلیاتل با سس کدوی سبز
مواد لازم برای 4 نفر :
کدوی سبز ..................................................۶۵٠ گرم
روغن زیتون.......................................................۶ قاشق غذاخوری
سیر................................................................۱ حبه
ریحان خرد شده ...............................................۳ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تند ................................................۲ عدد
آب لیموی تازه ...............................................۳ قاشق غذاخوری
خامه کم چرب ................................................۵ قاشق غذاخوری
پنیر گیاهی (سفید) ..................................۱٠٠ گرم
فتوچینی ................................................۲٠٠ گرم
نمك و فلفل............................................به میزان لازم
به وسیله یك پوست کن کدوها را از طول به صورت لایههای نازك برش دهید. روغن را در تابه گرم کنید و سیر را له کرده و چند ثانیه تفت دهید. کدوها را نیز با حرارت بالا کمی تفت دهید. ریحان خرد شده، آب لیمو، فلفل قرمز ریز شده، خامه کم چرب، پنیر تکه شده، نمك و فلفل را افزوده و برای چند دقیقه حرارت دهید. سپس فتوچینی را به مدت ۱٠ دقیقه با کمی نمك جوشانده و بعد از آبکشی با مواد آماده شده مخلوط و سرو کنید.