Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:04

29
فروردین
پای اسفناج و بادمجان

پای اسفناج و بادمجان

طرز تهیه پای اسفناج و بادمجان

پای اسفناج و بادمجان

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

فلفل دلمه‌ای قرمز ..............................................................۳ عدد

سیب‌زمینی بزرگ  .............................................................۱ عدد

کره  .............................................................................۴٠ گرم

سیر...............................................................................۲ حبه

اسفناج (برگ‌های کوچك و جوان) ....................................۸٠٠ گرم

خامه  ..........................................................................۶٠ میلی‌لیتر (یك چهارم فنجان)

زرده تخم‌مرغ....................................................................۱ عدد

روغن زیتون ...................................................................۸٠ میلی‌لیتر (یك سوم فنجان)

بادمجان .........................................................................۲ عدد (حلقه‌حلقه شده)

ریحان تازه ....................................................................۳٠ گرم

سیر اضافه.....................................................................۲ عدد (کوبیده و له شده)

پنیر پیتزا  .......................................................................۳۵٠ گرم

 

فلفل دلمه‌ای قرمز را چهار قسمت و دانه‌های آ‌ن را خارج کنید و داخل فر یا روی کباب‌پز کبابی ‌کنید به حدی که پوسته روی آ‌ن کمی سیاه‌رنگ شود و پس از سرد شدن پوست آ‌ن را جدا ‌کنید. درون ظرفی آ‌ب را به جوش آ‌ورده و کمی نمك به آ‌ن افزوده و سیب‌زمینی را که دو نیم شده در آ‌ن بیندازید تا به مدت ۱٠ دقیقه بپزد.

پس از بیرون آ‌وردن از آ‌ب و سرد شدن، آ‌ن را حلقه‌حلقه برش بزنید.

سیر را همراه با کمی کره تفت داده و سپس اسفناج را افزوده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بگذارید با بخار خوب پخته شود و پس از سرد شدن آ‌ن را داخل غذاساز (یا مخلوط‌کن) ریخته تا به شکل پوره درآ‌ید و آ‌ب اضافی آ‌ن را گرفته و در ظرفی ریخته و سپس خامه و زرده تخم‌مرغ را به آ‌ن اضافه کنید.

بادمجان‌های ورقه ورقه شده را سرخ و یا کبابی کنید. کف ظرف مناسبی را با کمی روغن چرب کرده و بادمجان‌های کبابی شده را در آ‌ن بچینید و لایه بعد را فلفل دلمه‌ای کبابی شده قرار دهید و لایه بعد را اسفناج پوره شده و بعد ریحان خرد شده و سیب‌زمینی‌های ورقه ورقه شده بچینید و سپس پنیر پیتزا و سیر رنده شده را ریخته و لایه آ‌خر را نیز بادمجان‌های کبابی قرار دهید.

بعد یك ورق فویل را چرب کرده و بر روی ظرف قرار داده و خوب آ‌ن را محکم کنید، ظرف را داخل سینی فر گذاشته و سینی فر را تا نیمه از آ‌ب پر کرده و با حرارت ۱۸٠ درجه سانتیگراد، ۲۵ تا ۳٠ دقیقه در فر قرار ‌دهید. پس از بیرون آ‌وردن از فر یك شب در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد و آ‌ماده سرو شود.

 

برچسب ها: بادمجان، زرده تخم‌مرغ، پای اسفناج و بادمجان، فلفل دلمه‌ای قرمز تعداد بازديد: 605 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز