پای اسفناج و بادمجان
مواد لازم برای 4 نفر :
فلفل دلمهای قرمز ..............................................................۳ عدد
سیبزمینی بزرگ .............................................................۱ عدد
کره .............................................................................۴٠ گرم
سیر...............................................................................۲ حبه
اسفناج (برگهای کوچك و جوان) ....................................۸٠٠ گرم
خامه ..........................................................................۶٠ میلیلیتر (یك چهارم فنجان)
زرده تخممرغ....................................................................۱ عدد
روغن زیتون ...................................................................۸٠ میلیلیتر (یك سوم فنجان)
بادمجان .........................................................................۲ عدد (حلقهحلقه شده)
ریحان تازه ....................................................................۳٠ گرم
سیر اضافه.....................................................................۲ عدد (کوبیده و له شده)
پنیر پیتزا .......................................................................۳۵٠ گرم
فلفل دلمهای قرمز را چهار قسمت و دانههای آن را خارج کنید و داخل فر یا روی کبابپز کبابی کنید به حدی که پوسته روی آن کمی سیاهرنگ شود و پس از سرد شدن پوست آن را جدا کنید. درون ظرفی آب را به جوش آورده و کمی نمك به آن افزوده و سیبزمینی را که دو نیم شده در آن بیندازید تا به مدت ۱٠ دقیقه بپزد.
پس از بیرون آوردن از آب و سرد شدن، آن را حلقهحلقه برش بزنید.
سیر را همراه با کمی کره تفت داده و سپس اسفناج را افزوده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بگذارید با بخار خوب پخته شود و پس از سرد شدن آن را داخل غذاساز (یا مخلوطکن) ریخته تا به شکل پوره درآید و آب اضافی آن را گرفته و در ظرفی ریخته و سپس خامه و زرده تخممرغ را به آن اضافه کنید.
بادمجانهای ورقه ورقه شده را سرخ و یا کبابی کنید. کف ظرف مناسبی را با کمی روغن چرب کرده و بادمجانهای کبابی شده را در آن بچینید و لایه بعد را فلفل دلمهای کبابی شده قرار دهید و لایه بعد را اسفناج پوره شده و بعد ریحان خرد شده و سیبزمینیهای ورقه ورقه شده بچینید و سپس پنیر پیتزا و سیر رنده شده را ریخته و لایه آخر را نیز بادمجانهای کبابی قرار دهید.
بعد یك ورق فویل را چرب کرده و بر روی ظرف قرار داده و خوب آن را محکم کنید، ظرف را داخل سینی فر گذاشته و سینی فر را تا نیمه از آب پر کرده و با حرارت ۱۸٠ درجه سانتیگراد، ۲۵ تا ۳٠ دقیقه در فر قرار دهید. پس از بیرون آوردن از فر یك شب در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد و آماده سرو شود.