Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 04:03

29
فروردین
موساكای قارچ يوناني

موساكای قارچ  يوناني

طرز تهیه موساكاي قارچ يوناني

موساكای قارچ _ یونانی

 

 

 

مواد لازم برای 4 تا 6نفر :

 

بادمجان ...................................................................................۲۵٠ گرم (۱ عدد) حلقه‌حلقه شده به قطر ۱ سانتی‌متر

سیب‌زمینی بزرگ  .....................................................................۱ عدد حلقه‌حلقه شده به قطر ۱ سانتی‌متر

کره   ....................................................................................۳٠ گرم

پیاز ........................................................................................۱ عدد (ریز خرد شده)

سیر ......................................................................................۲ حبه (ریز خرد شده)

قارچ  ................................................................................۵٠٠ گرم (ورقه ورقه خرد شده)

گوجه‌فرنگی ......................................................................۴٠٠ گرم (خرد شده)

شکر  ................................................................................یك دوم قاشق چای‌خوری

روش تهیه سس:

کره ........................................................۴٠ گرم

آرد سفید  ..............................................۴٠ گرم (یك دوم فنجان)

شیر....................................................۵٠٠ میلی‌لیتر (۲ فنجان)

تخم‌مرغ.................................................۱ عدد (به خوبی زده شده)

پنیر پارمزان رنده شده  ..........................۴٠ گرم

 

درجه حرارت فر را در ۲۲٠ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و سینی فر را با فویل پوشانده و آ‌ن را با روغن کمی چرب ‌کنید، بادمجان و سیب‌زمینی‌ها را روی سینی چیده و ادویه مورد نظر را به آ‌ن‌ها زده و به مدت ۲٠ دقیقه در فر قرار دهید تا کبابی شوند. پیاز را با کمی کره تفت ‌دهید تا نرم شود و سیر را به آ‌ن اضافه کرده و سپس قارچ‌ها را بیفزایید و به مدت ۲تا ۳ دقیقه حرارت تند دهید تا آ‌ب قارچ کشیده شود، بعد گوجه‌فرنگی‌هایی که از قبل در آ‌ب جوش ریخته و پوست کنده شده را اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا به مدت ۸ دقیقه بجوشند و در آ‌خر شکر را اضافه کنید.

روش تهیه سس:

کره را با کمی آ‌رد تفت داده (به مدت ۱ دقیقه) تا زمانی که رنگ آ‌ن طلایی شود، از روی حرارت برداشته و شیر را به تدریج به آ‌ن اضافه کنید و دوباره بر روی حرارت گذاشته و مرتب هم بزنید تا به جوش آ‌ید و کمی سفت شود. سپس از روی حرارت بر‌دارید و تخم‌مرغ و پنیر را به آ‌ن اضافه کنید.

ظرف پیرکس نسبتا گودی (۵/۱ لیتری) را انتخاب کرده و با کمی روغن چرب کنید و سپس یك سوم از مخلوط قارچ را در کف ظرف ریخته و روی آ‌ن را با سیب‌زمینی‌های ورقه شده‌ی کبابی بپوشانید و دوباره مخلوط قارچ را روی آ‌ن ریخته و سپس بادمجان‌ها را روی آ‌ن بچینید و در آ‌خر نیز مخلوط قارچ را بریزید. سس آماده شده را بر روی این مواد ریخته و با قاشق صاف کنید و سپس در فر با حرارت ۱۸٠ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳٠ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید. پس از بیرون آ‌وردن از فر و سرد شدن آ‌ماده سرو می‌باشد.

برچسب ها: بادمجان، تخم‌مرغ، آرد سفید، سیب‌زمینی، موساكاي قارچ _ يوناني، پنیر پارمزان تعداد بازديد: 485 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز