Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:40

29
فروردین
بادمجان کبابی چوبی همراه با قارچ

بادمجان کبابی چوبی همراه با قارچ

طرز تهیه بادمجان کبابی چوبی همراه با قارچ

بادمجان کبابی چوبی همراه با قارچ

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

ارچ  ............................................................................۱۸ عدد

بادمجان کوچك ...............................................................۱ عدد (خرد شده)

روغن زیتون ...................................................................۶٠ میلی‌لیتر (یك‌چهارم فنجان)

سرکه ............................................................................۲ قاشق غذاخوری

سیر  .............................................................................۲ حبه (له شده)

شکر   ...........................................................................۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه‌ی سس گوجه‌فرنگی

گوجه‌فرنگی   ..................................................................۵ عدد

روغن زیتون   ..................................................................۱ قاشق غذاخوری

پیاز کوچك  ....................................................................۱ عدد (خرد شده)

سیر  ...........................................................................۱ حبه (له شده)

رب گوجه‌فرنگی  ............................................................۱ قاشق غذاخوری

شکر  ..........................................................................۱ قاشق غذاخوری

سرکه  ........................................................................۲ قاشق غذاخوری

جعفری........................................................................۱ قاشق غذاخوری (خرد شده)

 

قارچ را به دو نیم کرده و همراه با بادمجان‌های خرد شده در یك ظرف غیرفلزی قرار دهید و روغن، سرکه، سیر له شده و شکر را به مواد اضافه کرده و ادویه را نیز افزوده و با یکدیگر مخلوط کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند.

روش تهیه‌ی سس:

گوجه‌فرنگی‌ها را در آ‌ب در حال جوش ریخته و پس از ۳٠ ثانیه آ‌نها را درآ‌ورده داخل آ‌ب سرد بریزید. حالا به راحتی پوست آ‌ن را جدا کرده و تخم گوجه‌فرنگی‌ها را درآ‌ورده و آ‌ن را نگینی (چهارگوش) خرد کنید. سیر و پیاز را در روغن تفت داده تا نرم شوند. حرارت را کم کرده، گوجه‌فرنگی و رب گوجه‌فرنگی، شکر، سرکه و جعفری را اضافه کنید تا به مدت ۱٠ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و آ‌ب موجود در مواد کاملا جذب شود. با استفاده از سیخ‌های چوبی یکی درمیان قارچ و بادمجان را به سیخ بکشید و بر روی زغال یا کباب‌پز به مدت ۷ تا ۸ دقیقه کباب کنید.

 

برچسب ها: روغن زیتون، قارچ، بادمجان، سیر، پیاز، بادمجان کبابی چوبی همراه با قارچ تعداد بازديد: 677 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز