بادمجان کبابی چوبی همراه با قارچ
مواد لازم برای 4 نفر :
ارچ ............................................................................۱۸ عدد
بادمجان کوچك ...............................................................۱ عدد (خرد شده)
روغن زیتون ...................................................................۶٠ میلیلیتر (یكچهارم فنجان)
سرکه ............................................................................۲ قاشق غذاخوری
سیر .............................................................................۲ حبه (له شده)
شکر ...........................................................................۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیهی سس گوجهفرنگی
گوجهفرنگی ..................................................................۵ عدد
روغن زیتون ..................................................................۱ قاشق غذاخوری
پیاز کوچك ....................................................................۱ عدد (خرد شده)
سیر ...........................................................................۱ حبه (له شده)
رب گوجهفرنگی ............................................................۱ قاشق غذاخوری
شکر ..........................................................................۱ قاشق غذاخوری
سرکه ........................................................................۲ قاشق غذاخوری
جعفری........................................................................۱ قاشق غذاخوری (خرد شده)
قارچ را به دو نیم کرده و همراه با بادمجانهای خرد شده در یك ظرف غیرفلزی قرار دهید و روغن، سرکه، سیر له شده و شکر را به مواد اضافه کرده و ادویه را نیز افزوده و با یکدیگر مخلوط کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند.
روش تهیهی سس:
گوجهفرنگیها را در آب در حال جوش ریخته و پس از ۳٠ ثانیه آنها را درآورده داخل آب سرد بریزید. حالا به راحتی پوست آن را جدا کرده و تخم گوجهفرنگیها را درآورده و آن را نگینی (چهارگوش) خرد کنید. سیر و پیاز را در روغن تفت داده تا نرم شوند. حرارت را کم کرده، گوجهفرنگی و رب گوجهفرنگی، شکر، سرکه و جعفری را اضافه کنید تا به مدت ۱٠ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و آب موجود در مواد کاملا جذب شود. با استفاده از سیخهای چوبی یکی درمیان قارچ و بادمجان را به سیخ بکشید و بر روی زغال یا کبابپز به مدت ۷ تا ۸ دقیقه کباب کنید.