سالسای آواکادو همراه با لوبیا و برنج
مواد لازم برای 4 نفر :
گوجهفرنگی...................................................۴ عدد
سیر خرد شده...............................................2 حبه
پیاز خرد شده................................................1 عدد
روغن زیتون...................................................3 قاشق غذاخوری
برنج............................................................225 گرم
عصاره سبزیها............................................600 میلی لیتر
کنسرو لوبیا قرمز............................................75 گرم
هویج خرد و نیمپز شده.................................... 2عددد
لوبیا سبز خرد و نیمپز شده................................75 گرم
نان لواش........................................................4 برش
نمك و فلفل.................................................... به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سالسای آواکادو:
آواکادو ...............................................................1 عدد
پیاز قرمز.............................................................1عدد
فلفل قرمز..........................................................1 عدد
گشنیز تازه خرد شده...........................................1 قاشق غذاخوری
آب لیمو............................................................ 1 عدد لیمو
فر را گرم کنید. گوجهفرنگی، سیر و پیاز را روی سینی فر بچینید و ۱ قاشق روغن زیتون روی آنها بریزید و سپس به مدت ۱٠ دقیقه داخل فر قرار دهید تا نرم و کبابی شوند. برنج را با دو قاشق روغن زیتون تفت دهید تا برشته شود. گوجهفرنگی، پیاز و سیر کبابی را در مخلوط کن بریزید و به برنج اضافه کنید. مواد را به مدت ۲ دقیقه بپزید (گاهی مواد را هم بزنید). در این مرحله، عصاره سبزیها را بیفزایید و در ظرف را بگذارید. مواد را به مدت ۳٠ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.۲ قاشق غذاخوری از لوبیای پخته را برای سالسا نگهدارید و باقی مانده آن را همراه با هویج و لوبیا سبز به مواد اضافه نمایید و مواد را حدود ۱۵ دقیقه بپزید تا سبزیها نرم شوند. سپس اجازه دهید تا مواد خنك شوند.
روش تهیه سالسا:
آواکادو را نصف کنید و دانهآن را خارج نمایید. سپس پوست آن را جدا و خرد و به آبلیمو آغشته کنید. در این مرحله پیاز، فلفل، گشنیز و باقیمانده لوبیا را اضافه کنید. هنگام سرو، مخلوط برنج و لوبیا را با قاشق روی ترتیلا پخش نمایید. سالسای آواکادو را نیز جداگانه در ظرفی بریزید.
توضیح: آواکادو فقط ۱ عدد دانه بیشتر ندارد.