Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 14:35

29
فروردین
سالسای آ‌واکادو همراه با لوبیا و برنج

سالسای آ‌واکادو همراه با لوبیا و برنج

طرز تهیه سالسای آ‌واکادو همراه با لوبیا و برنج

سالسای آ‌واکادو همراه با لوبیا و برنج

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

گوجه‌فرنگی...................................................۴ عدد

سیر خرد شده...............................................2 حبه

پیاز خرد شده................................................1 عدد

روغن زیتون...................................................3 قاشق غذاخوری

برنج............................................................225 گرم

عصاره سبزی‌ها............................................600 میلی لیتر

کنسرو لوبیا قرمز............................................75 گرم

هویج خرد و نیم‌پز شده.................................... 2عددد

لوبیا سبز خرد و نیم‌پز شده................................75 گرم

نان لواش........................................................4 برش

نمك و فلفل.................................................... به مقدار لازم

 

مواد لازم برای تهیه سالسای آ‌واکادو:

آ‌واکادو ...............................................................1 عدد

پیاز قرمز.............................................................1عدد

فلفل قرمز..........................................................1 عدد

گشنیز تازه خرد شده...........................................1 قاشق غذاخوری

آ‌ب لیمو............................................................ 1 عدد لیمو

 

 

 

فر را گرم کنید. گوجه‌فرنگی، سیر و پیاز را روی سینی فر بچینید و ۱ قاشق روغن زیتون روی آ‌ن‌ها بریزید و سپس به مدت ۱٠ دقیقه داخل فر قرار دهید تا نرم و کبابی شوند. برنج را با دو قاشق روغن زیتون تفت دهید تا برشته شود. گوجه‌فرنگی، پیاز و سیر کبابی را در مخلوط کن بریزید و به برنج اضافه کنید. مواد را به مدت ۲ دقیقه بپزید (گاهی مواد را هم بزنید). در این مرحله، عصاره سبزی‌ها را بیفزایید و در ظرف را بگذارید. مواد را به مدت ۳٠ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.۲ قاشق غذاخوری از لوبیای پخته را برای سالسا نگه‌دارید و باقی مانده آ‌ن را همراه با هویج و لوبیا سبز به مواد اضافه نمایید و مواد را حدود ۱۵ دقیقه بپزید تا سبزی‌ها نرم شوند. سپس اجازه دهید تا مواد خنك شوند.

روش تهیه سالسا:

آ‌واکادو را نصف کنید و دانه‌آ‌ن را خارج نمایید. سپس پوست آ‌ن را جدا و خرد و به آ‌ب‌لیمو آ‌غشته کنید. در این مرحله پیاز، فلفل، گشنیز و باقی‌مانده لوبیا را اضافه کنید. هنگام سرو، مخلوط برنج و لوبیا را با قاشق روی ترتیلا پخش نمایید. سالسای آ‌واکادو را نیز جداگانه در ظرفی بریزید.

 توضیح: آ‌واکادو فقط ۱ عدد دانه بیشتر ندارد.

برچسب ها: لوبیا سبز، گشنیز، فلفل قرمز، لوبیا قرمز، سالسای آ‌واکادو همراه با لوبیا و برنج تعداد بازديد: 589 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز