تارت آویشن و پیاز کاراملیزه
مواد لازم:
روغن زیتون.................................................... 25 میلی لیتر
پیاز قرمز..........................................................3 عدد
پودر آویشن ....................................................1قاشق چای خوری
شکر قهوهای .................................................نصف قاشق چایخوری
پنیر خامهای.................................................. 130 گرم
خامه ...........................................................150 میلی لیتر
مواد لازم برای تهیه خمیر:
آرد کامل (سبوسدار) الك شده........................ 150 گرم
روغن گیاهی................................................... 5 قاشق غذاخوری
پودر گردو.......................................................25 گرم
روغن را به مخلوط آرد و نمك اضافه کنید و با نوك انگشت ورز دهید تا مواد کاملاً مخلوط شوند. سپس گردو را اضافه کنید. آب را کمکم افزوده تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را روی سطح صافی قرار دهید و ورز دهید تا خمیر لطیفی به دست آید و به دست نچسبد. سپس آن را داخل نایلون و به مدت ۳٠ دقیقه در محل خنکی قرار دهید.
پیازها را تفت دهید تا طلایی و نرم شوند. آویشن، شکر و ادویه را اضافه کنید تا به صورت کاراملی درآید. اجازه دهید مواد خنك شوند.
پنیر خامهای و خامه را در مخلوطکن کاملاً مخلوط کنید تا نرم و روان شود. خمیر را روی سطح صافی باز کنید و آن را در ظرف مخصوص تارت که چرب نمودهاید پهن کنید. خمیر را با انگشت صاف کنید و به مدت ۲٠دقیقه در محل گرمی قرار دهید. با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید.
تارت را در فری که از قبل با حرارت ۲٠٠ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۱٠ دقیقه قرار دهید. سپس از فر خارج کنید. ابتدا پیاز کاراملی شده و مخلوط پنیر خامهای را با قاشق روی تارت پهن نمایید و دوباره به مدت ۲٠ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.