Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:17

29
فروردین
دلمه فلفل و گوجه ‌فرنگی

دلمه فلفل و گوجه ‌فرنگی

طرز تهیه دلمه فلفل و گوجه ‌فرنگی

دلمه فلفل و گوجه ‌فرنگی

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

وجه‌فرنگی رسیده و درشت...........................................2 عدد

فلفل دلمه‌ای سبز و زرد...............................................1 عدد

روغن زیتون...............................................................2 قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده............................................................2 عدد

سیر خرد شده..........................................................2 حبه

گردوی خرد شده.......................................................50 گرم

برنج آ‌بکش شده.......................................................75 گرم

شوید و نعنای تازه خرد شده ......................................15 گرم

جعفری تازه خرد شده...............................................15 گرم

کشمش بی‌دانه........................................................2 قاشق غذاخوری

بادام زمینی خرد شده................................................3 قاشق غداخوری

 

 

 

گوجه‌فرنگی‌ها را از وسط دو نیم کنید و با استفاده از یك قاشق کوچك،مغز و دانه‌های آ‌ن را خارج نمایید. گوجه‌فرنگی‌های توخالی را وارونه روی سطحی قرار دهید.

فلفل دلمه‌ای‌ها را نیز از وسط دو نیم کنید و سطح آ‌ن‌ها را با کمی روغن چرب نمایید و در فری که از قبل با حرارت ۱۹٠ درجه سانتی‌گراد گرم شده، به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. سپس آ‌ن‌ها را خارج کنید و همراه با گوجه‌فرنگی‌ها در ظرف مخصوص فر بچینید و کمی نمك و فلفل روی آ‌ن‌ها بپاشید. پیاز را به مدت ۵ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید. سپس سیر و گردو را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مواد را با برنج، مغز گوجه‌فرنگی، شوید، نعنا، جعفری، کشمش و کمی نمك و فلفل مخلوط کنید. داخل فلفل و گوجه‌فرنگی‌‌ها را با مواد آ‌ماده پرکنید. حدود ۱۵٠ میلی‌لیتر آ‌ب‌جوش بین فلفل و گوجه‌فرنگی‌‌ها بریزید و بدون این که روی ظرف را بپوشانید، دلمه‌ها را به مدت ۲٠ دقیقه در فر قرار دهید. سپس دلمه‌ها را از فر خارج کنید و روی آ‌ن‌ها، بادام زمینی بپاشید. هم‌چنین می‌توانید کمی هم روغن زیتون روی سطح خارجی دلمه‌ها بمالید. دلمه‌ها را به مدت ۲٠ دقیقه دوباره در فر قرار دهید تا روی دلمه‌ها کاملاً طلایی شود. سپس دلمه‌ها را سرو نمایید.

برچسب ها: گردو، کشمش، شوید، گوجه‌فرنگی‌، دلمه فلفل و گوجه ‌فرنگی، دلمه‌ تعداد بازديد: 778 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز