Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:10

28
فروردین
سوپ تند فلفل دلمه و ذرت

سوپ تند فلفل دلمه و ذرت

طرز تهیه سوپ تند فلفل دلمه و ذرت

سوپ تند فلفل دلمه و ذرت

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

گشنیز...............................................................۱ شاخه

دانه‌ی ذرت.........................................................۳٠ گرم

کره................................................................۳٠٠ گرم

فلفل دلمه قرمز...................................................۲ عدد (نگینی خرد شده)

پیاز کوچك..........................................................۱ عدد (ریز خرد شده)

فلفل قرمز تند....................................................۱ عدد (ریز خرد شده)

آ‌رد سفید........................................................۱ قاشق غذاخوری

عصاره‌ سبزیجات............................................. ۵٠٠ میلی‌لیتر

خامه...............................................................۱۲۵ میلی‌لیتر (یك‌دوم فنجان)

 

 

 

برگ‌های گشنیز را جدا كرده و ساقه‌های آ‌ن را خرد كنید; دانه‌های ذرت، فلفل دلمه‌ی قرمز خرد شده، پیاز و فلفل قرمز تند خرد شده را با كره كمی تفت دهید و در ظرف را گذاشته اجازه دهید این مواد با حرارت كم بپزند و گاهی مواد را هم بزنید (مدت ۱۰ دقیقه كافی است); حرارت را كمی زیاد كرده و ساقه‌های خرد شده‌ی گشنیز را به آ‌ن اضافه كنید و پس از حدود ۳۰ ثانیه كه ساقه‌ها نرم شدند آ‌رد را اضافه كنید و به مدت ۱ دقیقه آ‌ن را تفت دهید و سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و عصاره‌ی سبزیجات را به‌تدریج به آ‌ن اضافه كنید و با افزودن ۲ فنجان آ‌ب مجددا ظرف را بر روی حرارت گذاشته تا به جوش آ‌ید و بعد حرارت را كم كرده و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بپزد تا سبزیجات نرم و ترد شوند.

حدود ۲ فنجان از سوپ را برداشته داخل غذاساز یا مخلوط‌كن ریخته تا به شكل پوره درآ‌ید و بعد این پوره را مجددا به سوپ اضافه كنید و خامه را نیز بیفزائید و با حرارت بسیار ملایم آ‌ن را گرم كنید و پس از افزودن چاشنی سوپ، آ‌ن را در ظرف كشیده و با برگ‌های جعفری و گشنیز و پنیر رنده شده تزئین كنید.

برچسب ها: ذرت، گشنیز، سوپ تند فلفل دلمه و ذرت، عصاره‌ سبزیجات تعداد بازديد: 607 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز