سوپ تند فلفل دلمه و ذرت
مواد لازم برای 4 نفر :
گشنیز...............................................................۱ شاخه
دانهی ذرت.........................................................۳٠ گرم
کره................................................................۳٠٠ گرم
فلفل دلمه قرمز...................................................۲ عدد (نگینی خرد شده)
پیاز کوچك..........................................................۱ عدد (ریز خرد شده)
فلفل قرمز تند....................................................۱ عدد (ریز خرد شده)
آرد سفید........................................................۱ قاشق غذاخوری
عصاره سبزیجات............................................. ۵٠٠ میلیلیتر
خامه...............................................................۱۲۵ میلیلیتر (یكدوم فنجان)
برگهای گشنیز را جدا كرده و ساقههای آن را خرد كنید; دانههای ذرت، فلفل دلمهی قرمز خرد شده، پیاز و فلفل قرمز تند خرد شده را با كره كمی تفت دهید و در ظرف را گذاشته اجازه دهید این مواد با حرارت كم بپزند و گاهی مواد را هم بزنید (مدت ۱۰ دقیقه كافی است); حرارت را كمی زیاد كرده و ساقههای خرد شدهی گشنیز را به آن اضافه كنید و پس از حدود ۳۰ ثانیه كه ساقهها نرم شدند آرد را اضافه كنید و به مدت ۱ دقیقه آن را تفت دهید و سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و عصارهی سبزیجات را بهتدریج به آن اضافه كنید و با افزودن ۲ فنجان آب مجددا ظرف را بر روی حرارت گذاشته تا به جوش آید و بعد حرارت را كم كرده و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بپزد تا سبزیجات نرم و ترد شوند.
حدود ۲ فنجان از سوپ را برداشته داخل غذاساز یا مخلوطكن ریخته تا به شكل پوره درآید و بعد این پوره را مجددا به سوپ اضافه كنید و خامه را نیز بیفزائید و با حرارت بسیار ملایم آن را گرم كنید و پس از افزودن چاشنی سوپ، آن را در ظرف كشیده و با برگهای جعفری و گشنیز و پنیر رنده شده تزئین كنید.