خورش بادمجان با نخود
مواد لازم برای 4 نفر :
بادمجان مکعبی خرد شده....................................۳ عدد بزرگ
روغن زیتون........................................................۴ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده...................................................۳ حبه
پیاز خرد شده....................................................۲ عدد بزرگ
زیره سبز ساییده شده
دارچین......................................................... نصف قاشق چایخوری
گشنیز خشك شده ........................................نصف قاشق چایخوری
گوجهفرنگی خرد شده.....................................۴٠٠ گرم
نخود پخته شده (یا کنسرو نخود).......................۲٠٠ گرم
نمك، فلفل و برنج پخته برای سرو
ادمجانها را داخل صافی بریزید و روی آنها نمك بپاشید. سپس صافی را به مدت ۳٠ دقیقه درون ظرف آب قرار دهید تا طعم تلخ بادمجان گرفته شود. سپس بادمجانها را با آب سرد بشویید و خشك کنید. سیر و پیاز را تفت دهید تا نرم شوند. سپس ادویهها را اضافه نمایید و مخلوط کنید. در این مرحله بادمجانها را بیفزایید و کاملا مخلوط کنید. وقتی بادمجانها کمی نرم شدند، گوجهفرنگی و نخود را به آن اضافه کرده و به مدت ۲٠ تا۳٠ دقیقه مواد را بجوشانید. سپس برنج پخته را در ظرف مخصوص بکشید و خورش آماده را روی آن بریزید و با سیر و پیاز سرخ شده و چند برگ گشنیز تزیین کنید