Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:46

27
فروردین
یك نوع غذای مدیترانه‌ای به همراه زعفران و گردو

یك نوع غذای مدیترانه‌ای  به همراه زعفران و گردو

طرز تهیه یك نوع غذای مدیترانه‌ای به همراه زعفران و گردو

یك نوع غذای مدیترانه‌ای  به همراه زعفران و گردو

 

  

مواد لازم برای 4 نفر :

 

ریشه زعفران................................................۱ قاشق چای‌خوری

روغن زیتون..................................................۳ قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده..............................................۱ عدد بزرگ

سیر خرد شده............................................۳ حبه

ریشه زنجبیل تازه.......................................۴ سانتی‌متر

برنج.......................................................۲۲۵ گرم 

عصاره سبزی‌ها.......................................۳٠٠ میلی‌لیتر

مغز آ‌فتابگردان حدود.................................... ۳ قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده........................................۵٠ گرم

کشمش..................................................۴٠ گرم

جعفری یا گشنیز تازه خرد شده....................۳ قاشق غذاخوری

 

زعفران را با ۱ قاشق غذاخوری آ‌ب‌جوش مخلوط کنید. پیاز، سیر و ادویه را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه تفت دهید. سپس زنجبیل و برنج را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

در این مرحله عصاره سبزی‌ها را بیفزایید تا به جوش آ‌ید. سپس مواد را به مدت ۱۵تا۲٠ دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا برنج‌ها کمی نرم شوند. سپس زعفران حل شده در ۱ قاشق غذاخوری آ‌ب‌جوش، مغز تخمه، گردو، کشمش، جعفری یا گشنیز، نمك و فلفل را به مواد اضافه کنید. مواد را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه حرارت دهید تا آ‌ب برنج کشیده شود. پس از ۳٠ تا ۳۵ دقیقه پلو دم می‌کشد. بعد آ‌ن را به ظرف سرو منتقل نمایید و با برگ جعفری یا گشنیز تزیین کنید.

پیشنهاد: درصورت تمایل می‌توانید از بادمجان‌نیز استفاده نمایید.

 

 

برچسب ها: گردو، روغن زیتون، زعفران، پیاز تعداد بازديد: 846 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز