Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 13:12

27
فروردین
سوپ لوبیا و گوجه ‌فرنگی

سوپ لوبیا و گوجه ‌فرنگی

طرز تهیه سوپ لوبیا و گوجه ‌فرنگی

سوپ لوبیا و گوجه ‌فرنگی

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

گوجه‌فرنگی رسیده حدود............................................... ۱ کیلوگرم

روغن زیتون...................................................................۲ قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده................................................................۳ عدد

کرفس.........................................................................2 ساقه

سیر خرد شده..............................................................۲ حبه

آ‌ب یا عصاره سبزی‌هاحدود .............................................۱ لیتر

رب گوجه‌فرنگی............................................................۲ قاشق غذاخوری

فلفل قرمز..................................................................۲ قاشق چای‌خوری

آ‌رد ذرت.....................................................................۱ قاشق غذاخوری

لوبیا سفید پخته شده..................................................۴٠٠ گرم

گشنیز خرد شده برای تزیین..........................................۲ قاشق غذاخوری

نمك و فلفل ..............................................................به میزان لازم

 

روی هر کدام از گوجه‌فرنگی‌‌ها یك برش کوچك ایجاد کنید و روی آ‌ن‌ها آ‌ب‌جوش بریزید و به مدت ۳٠ تا ۶٠ ثانیه در همان حالت قرار دهید. بلافاصله در آ‌ب یخ قرار داده و سپس گوجه‌فرنگی‌ها را آ‌بکش کنید. با این روش پوست گوجه‌ها به راحتی جدا می‌شود. گوجه‌ها را به چهار تکه تقسیم کرده، دوباره هر کدام را از وسط نصف کنید.

پیاز، کرفس  و سیر را در روغن تفت دهید تا کمی نرم شوند. سپس گوجه‌فرنگی، عصاره سبزی‌ها، فلفل قرمز، رب گوجه‌فرنگی، کمی نمك و فلفل را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید. مواد را حدود ۱٠ دقیقه بجوشانید تا سوپ کمی‌جابیفتد. آ‌رد ذرت را در کمی آ‌ب حل و آ‌ن را همراه لوبیا به سوپ اضافه کنید. بعد از یك ربع سوپ را سرو کنید.

پیشنهاد: در صورت تمایل هنگام سرو سوپ می‌توانید از گشنیز خرد شده برای تزیین استفاده نمایید.

برچسب ها: روغن زیتون، کرفس، لوبیا سفید، گشنیز، سوپ لوبیا و گوجه ‌فرنگی تعداد بازديد: 520 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز