Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 00:01

27
فروردین
سوپ بادام زمینی

سوپ بادام زمینی

طرز تهیه سوپ بادام زمینی

سوپ  بادام زمینی

 

 

 

مواد لازم برای 6 نفر :

 

روغن زیتون.........................................۲ قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ خرد شده..............................۱ عدد

برگ بو..............................................۱ عدد

فلفل قرمز خرد شده...........................۲ عدد

هویج خرد شده.................................۲ عدد

سیب‌زمینی خرد شده.......................۲ عدد

کرفس خرد شده..............................۳ ساقه

آ‌ب (یا عصاره سبزی‌ها)حدود .............۱ لیتر

کره بادام زمینی..............................۶ قاشق غذاخوری

ذرت شیرین...................................دوسوم لیوان

جعفری خرد شده.........................۱ قاشق غذاخوری

 

پیاز را حدود ۳ تا ۵ دقیقه تفت دهید. سپس برگ بو  را به آ‌ن اضافه کنید. هویج، سیب‌زمینی، کرفس و فلفل را اضافه نمایید. مواد را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه روی حرارت به آ‌رامی هم بزنید تا سبزی‌ها کمی نرم شوند. دراین مرحله سبزی‌ها، کره بادام زمینی، ذرت و عصاره سبزی‌ها را بیفزایید. در ظرف را بگذارید و مواد را حدود ۲٠ تا ۳٠ دقیقه بجوشانید تا سوپ کاملاً جا بیفتد. ادویه‌‌ها را به دلخواه می‌توانید به سوپ اضافه کنید.

این سوپ را می‌توانید با خلال‌های بادام زمینی و جعفری خرد شده  تزیین نمایید.

 

 

برچسب ها: کرفس، کره بادام زمینی، فلفل قرمز، ذرت شیرین، سوپ بادام زمینی تعداد بازديد: 568 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز