سوپ رشته به سبك ژاپنی
مواد لازم براي 4 نفر :
رشته ژاپنی (نودل)..................................۲٠٠گرم
سرکه..................................................۱ قاشق غذاخوری
سس سویا..........................................۳ قاشق غذاخوری
قارچ ورقه شده...................................۵٠ گرم
هویج خلال شده..................................۱ عدد
پیازچه خرد شده.................................۳ عدد
فلفل سبز خشك...............................۱ قاشق چایخوری
گشنیز خشک.................................۱ قاشق چایخوری
رشتهها را داخل آبجوش بریزید تا نرم شوند. سپس از صافی رد نمایید و روی آن آب سرد بریزید تا کاملاً شسته شوند. کمی آب در تابه بریزید. پس از جوش آمدن آب، سرکه و سس سویا را اضافه کنید تا حدود ۳ تا ۵ دقیقه بجوشد. سپس قارچ، هویج، پیازچه و گشنیز را اضافه کنید تا مواد بجوشند و سبزیها نرم شوند.
رشتههای آماده را داخل چهار ظرف تقسیم کنید و سوپ را به نسبت مساوی روی رشتهها بریزید. برای تزیین میتوانید از فلفل آسیاب شده استفاده کنید. توجه داشته باشید که این سوپ باید سریعاً سرو شود.