Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 14:57

27
فروردین
سوپ رشته به سبك ژاپنی

سوپ رشته به سبك ژاپنی

طرز تهیه سوپ رشته به سبك ژاپنی

سوپ رشته به سبك ژاپنی

 

مواد لازم براي 4 نفر :

 

رشته ژاپنی (نودل)..................................۲٠٠گرم

سرکه..................................................۱ قاشق غذاخوری

سس سویا..........................................۳ قاشق غذاخوری

قارچ ورقه شده...................................۵٠ گرم

هویج خلال شده..................................۱ عدد

پیازچه خرد شده.................................۳ عدد

فلفل سبز خشك...............................۱ قاشق چای‌خوری

گشنیز  خشک.................................۱ قاشق چای‌خوری

 

رشته‌ها را داخل آ‌ب‌جوش بریزید تا نرم شوند. سپس از صافی رد نمایید و روی آ‌ن آ‌ب سرد بریزید تا کاملاً شسته شوند. کمی آ‌ب در تابه بریزید. پس از جوش آ‌مدن آ‌ب، سرکه و سس سویا را اضافه کنید تا حدود ۳ تا ۵ دقیقه بجوشد. سپس قارچ، هویج، پیازچه و گشنیز را اضافه کنید تا مواد بجوشند و سبزی‌ها نرم شوند.

رشته‌های آ‌ماده را داخل چهار ظرف تقسیم کنید و سوپ را به نسبت مساوی روی رشته‌ها بریزید. برای تزیین می‌توانید از فلفل آ‌سیاب شده استفاده کنید. توجه داشته باشید که این سوپ باید سریعاً سرو شود.

برچسب ها: نودل، گشنیز، فلفل سبز، سوپ رشته به سبك ژاپنی، قارچ ورقه تعداد بازديد: 3048 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز