سوپ نارگیل و عدس قرمز (دال عدس)
مواد لازم برای 4 نفر :
روغن زیتون...............................................................۲ قاشق غذاخوری
پیاز قرمز خرد شده.....................................................۱ عدد
سیر خرد شده..........................................................۱ حبه
لیمو ترش................................................................۱ برش
عدس قرمز خیس شده (دال عدس)............................۲٠٠ گرم
پودر گشنیز، نمك و فلفل سیاه .................................به میزان دلخواه
شیره نارگیل.................................................................۲ – ۵/۱ لیوان
آب.......................................................................۹٠٠ میلیلیتر
پیازچه خردشده.............................................................۳ عدد ساقه
گشنیز تازه کاملاً خرد شده......................................۱ لیوان
فلفل ریز خرد شده.................................................۱ عدد
کدو سبز.............................................................۱ عدد
پیاز، فلفل، سیر و لیمو را حدود ۵ دقیقه در روغن تفت دهید تا پیازها نرم شوند. در این مرحله عدس و ادویه را اضافه کنید. سپس شیره نارگیل و آب را به مخلوط بالا اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. مواد را حدود ۴۵ دقیقه بجوشانید تا عدسها کاملاً نرم شوند.آب لیمو، کدوی خرد شده، پیازچه و گشنیز را اضافه کنید. سوپ را حدود چند دقیقه بجوشانید. سپس آن را سرو نمایید.
پیشنهاد: برای تزیین میتوانید از پودر گشنیز استفاده کنید.
پیشنهاد: برای غلظت سوپ از یك قاشق آرد ذرت در زمان افزودن آب و شیره نارگیل میتوان استفاده نمود.