سوپ ریحان و نخود فرنگی
مواد لازم:
روغن زیتون..................................................................................................... ۵ قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ خردشده............................................................................................۲ عدد
ساقه کرفس خرد شده.....................................................................................1 عدد
هویج ریز شده.................................................................................................1 عدد
سیر خرد شده................................................................................................1 حبه
آب (یا عصاره سبزیها) *حدود......................................................................... ۴ لیوان
نخودفرنگی.................................................................................................۴٠٠ گرم
برگهای تازه ریحان خرد شده..........................................................................۱ لیوان
نمك، فلفل سیاه، چاشنی و پنیر پارمیسان .......................................................به میزان دلخواه (برای سرو)
نان تست.....................................................................................................۲ عدد تکه شده
پیاز، کرفس، هویج و سیر را در روغن تفت دهید. در ظرف را بگذارید و مواد را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا سبزیها کاملاً نرم شوند. هر۲ دقیقه، مخلوط سبزیها را به آرامی هم بزنید تا مواد ته نگیرد. در این مرحله نخود و عصاره سبزی را اضافه کنید تا مخلوط به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید. ریحان و چاشنی مورد نظر را به آن اضافه نمایید و اجازه دهید به مدت ۱٠ دقیقه به آرامی بجوشد. وقتی مواد سرد شد، آن را داخل مخلوطکن بریزید تا یكدست شود. در صورت تمایل هنگام سرو سوپ به آن پنیر پارمیسان و چند برگ ریحان و نان تست اضافه کنید.