سوپ گل كلم سبز و سفید با پنیر سوسیسی
مواد لازم:
روغن گیاهی......................................۳ قاشق غذاخوری
پیاز قرمز ...........................................۱ عدد متوسط
سیر ................................................۲ حبه
گل كلم سفید ............................۳۰۰ گرم
گل كلم سبز (براكلی)....................۳۰۰ گرم
آرد ...............................................۱ قاشق غذاخوری
شیر .........................................۶۰۰ میلی لیتر
پنیر سوئیسی ...........................۷۵ گرم
خامه .....................................۱۵۰ سیسی
نمك........................................... به میزان لازم
ابتدا روغن گیاهی را در یك تابه گرم كنید; پیاز و سیر خرد شده را كمی همراه با گل كلم سبز و سفید گل شده تفت دهید تا به خوبی نرم، سبك و ترد شود. سپس آرد را افزوده و ۱ دقیقه حرارت دهید.
بعد شیر را هم گرم كرده به مخلوط سبزیجات بیفزایید تا بجوشد; حرارت را كاهش داده بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد; حدود یك چهارم سبزیجات را خارج كرده و بقیه را تا زمانی كه محتویات نرم شوند بپزید. سپس یك چهارم سبزیجات را به مخلوط افزوده و در انتها پنیر، خامه و نمك را هم افزوده و برای ۳ دقیقه حرارت را بالا برده تا زمانی كه پنیر به خوبی آب شود (ولی نجوشد). سپس سوپ را سرو نمایید.